Cârciumaru îşi pierde funcţia de la primărie

Florin Cârciumaru va fi înlocuit pentru o zi din funcţia de primar al municipiului Târgu Jiu. Postul său va fi preluat de un elev gorjean cu înclinaţii politice. Este vorba de un proiect înscris în concursul „Europa mai aproape” de Consiliul Naţional al Elevilor, un concurs naţional de proiecte al cărui premiu este o excursie la Bruxelles.

Oricare elev din judeţul Gorj poate participa la competiţie. Cei care doresc să ocupe pentru o zi fotoliul de primar trebuie să întocmească şi să transmită până la data de 30 iunie un eseu pe tema “Ce aş face pentru pensionari dacă aş fi primar pentru o zi?”. “Orice elev al claselor VII-XII poate trimite un eseu la [email protected] în care să precizeze ce ar face pentru pensionari dacă ar fi primar pentru o zi, care ar fi ideile lor. Noi facem un proiect al Eurogenerations şi încercăm să apropiem cele două generaţii. Există o mare diferenţă între ele, un oarecare conflict şi am încercat să le apropiem. Câştigătorul va fi primar pentru o zi alături de domnul Florin Cârciumaru care îi va împărtăşi din experienţa acestuia”, a declarat Emanuela Dungan, organizator competiţie.

Câştigătorul concursului va fi desemnat în data de 1 iulie atunci când va fi stabilită şi ziua exactă când noul primar îşi va putea ocupa funcţia.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: