Căruntu, întâlnire secretă cu reprezentanţii Partidului Poporului

O delegaţie formată din cinci persoane din conducerea Partidului Poporului de la nivel naţional a venit ieri în Gorj. Deocamdată nimeni nu confirmă afirmaţiile membrilor Partidului Poporului, acelea că profesorul universitar Constantin Căruntu urmează să fie pus în fruntea formaţiunii politice.

Cert este că au avut loc discuţii între reprezentanţii PP şi Căruntu, deoarece s-au întâlnit la Hotel Gorj. „Nu am avut nicio discuţie cu cei de la Partidul Poporului, dar mă gândesc la această variantă. Sunt 50%, 50%. Am fost acuzat că sunt pesedist, dar eu am plecat din PSD de 15 ani. Nu m-am întâlnit cu nimeni din conducerea partidului. M-aţi văzut ieşind de aici de la Hotel Gorj deoarece am avut o întâlnire de afaceri”, a declarat Constantin Căruntu.

În legătură cu acuzaţiile aduse de membrii partidului de la Gorj cum că Partidul Poporului s-ar vinde PSD, Simona Man, spune că vor acţiona independent. „În niciun caz nu vom face o alianţă cu vreun partid. Nu se pune problema de vânzare PSD-ului. Iar de discuţiile de aici nu ştiu nimic. Nu ştiu cine este domnul Căruntu, dar oricine este binevenit în partid. Noi am venit în Gorj pentru că mergem în această perioadă înainte de Congres în toate organizaţiile din ţară pentru a vedea cum stau”, a declarat Simona Man, preşedinte PP-DD.

Nemulţumirile vin de la preşedintele filialei Târgu Jiu, Ilie Lungu, şi vicepreşedintele Leonida Belgher.„Consider că de această vizită trebuia să ştie tot Biroul Permanent Judeţean. Noi nu ştiam nimic. Singurul cu care s-a vorbit este preşedintele partidului”, a declarat Leonida Belgher, vicepreşedinte PP-DD Gorj.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: