Câți angajați ai CE Oltenia se vor vaccina anti-Covid

Minerii, energeticienii și cei din rândul TESA au fost întrebați dacă vor să se vaccineze anti-Covid. Ultimele date făcute publice de reprezentanții companiei arată că în jur de cinci mii de salariați ai Complexului Energetic Oltenia și-au arătat disponibilitatea de a se imuniza. Până acum, au fost programați la vaccinare peste trei mii de angajați. CE Oltenia are în jur de 12 mii de salariați.

Până acum, s-au vaccinat cu prima doză de ser anti-Covid peste 160 de salariați.  “Am făcut un sondaj. Am prezentat fiecărui coleg un chestionar prin care să opteze dacă dorește să fie vaccinat sau nu. Peste cinci mii de colegi au optat pentru vaccinare. prin grija departamentului de specialitate, au fost programați 3.260. 164 deja s-au vaccinat. Sperăm să avem și în continuare programări”, a spus Ion Rușeț, consilierul Directoratului companiei.

Cele mai multe programări s-au făcut în centrele din Rovinari, Bîlteni și Motru. Chiar și-așa, mulți salariați deja programați la vaccin vor fi amânați pentru câteva zile din cauză că nu există doze suficiente de vaccin la nivel național.

„Colegii care s-au programat până în 28 februarie vor putea să efectueze vaccinul. La cei programați după data de 1 martie, probabil va fi o amânare de 10 sau 14 zile datorită faptului că nu au fost virate la timp dozele de societatea care trebuia să le aducă în România. Fiecare coleg a primit o programare. La cei programați până pe 28 februarie, se va respecta această dată. Cei care sunt după 1 martie vor fi amânați. Sperăm să-i programăm și pe restul colegilor. Nu îi putem programa în toate centrele. Nu trimitem niciun coleg să se vaccineze la Stoina, de exemplu. Trebuie să programăm pe zone arondate fie entității miniere, fie domiciliului pe care îl au colegii noștri. La Târgu Jiu, este o supraaglomerație în ce privește programările. Au fost colegi care s-au programat în zona Motru, Rovinari și Bîlteni. La Rovinari, sunt programările tot după 1 martie”, a mai spus Rușeț, la Tele3.

Compania mai numără în prezent circa 12 mii de salariați.

Vizualizări: 4,288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: