Caută martori după accidentul fiului

Părinţii unui tânăr din Târgu Jiu caută martori la accidentul în care fiul lor a fost implicat în septembrie 2012. Deşi aceasta este treaba anchetatorilor, familia s-a săturat să aştepte şi a pornit în căutarea celor care-l pot absolvi de vină pe fiul lor. Laurenţiu Sultan, tatăl băiatului, intenţionează să contacteze persoane care au postat pe forumul Pandurul date despre accident. Mai mult, acesta speră că cei care-şi amintesc de accidentul în care a fost implicat un motociclist şi o şoferiţă, în zona CAM, să contacteze ziarul Pandurul.

Pe site-ul ziarului Pandurul, un martor explică ce s-a întâmplat la faţa locului. „Am văzut accidentul live pentru că am fost primul care a ajuns lângă el şi vinovat de accident e şoferiţa pentru că nu s-a asigurat, a ieşit de pe banda de lângă trotuar pentru că a lăsat un băiat acolo la spălătorie. Era normal sa ii dea prioritate, nu contează că avea viteză, era pe drum cu prioritate dovada e filmarea de la Peco. Se vede clar că are luminile aprinse, dar pe şoferiţă nu a interesat-o că trebuia sa ajungă la club. Nu a avut bunul simt sa se dea jos din maşină să vadă dacă săracul copil mai trăieşte, a stat in maşina până a luat-o politia la secţie pentru declaraţii“, scrie o persană care s-a nimerit la faţa locului şi semnează „un martor“.

 „Copilul o fi avut viteză mai mare sau mai mică, asta vor stabili experţii, însă şoferiţa cu pricina este in mod clar vinovată pentru neacordarea de prioritate si sperăm ca politia să-şi facă datoria în această privinţă, măcar atât încât femeia cu pricina să nu mai poată ieşi niciodată în calea nimănui pe drumurile publice“, mai scrie încă un cititor al ziarului Pandurul.

Potrivit lui Laurenţiu Sultan, accidentul a avut loc pe 1 septembrie la ora 23, în apropiere de benzinăria de la CAM Succes. Băiatul a ajuns la spital cu multiple traumatisme. ”Eu am semnalizat schimbarea direcţiei de mers. M-am asigurat la plecarea de pe loc şi motociclistul era departe. Nu-mi imaginez cum a intrat în mine. A fost o fracţiune de secundă. Cred că a condus cu viteză mare”, a declara atunci şoferiţa.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: