Căutat de Steaua şi CFR, Nistor aşteaptă duelul cu naşul Pintilii !

Meciul Steaua-Pandurii va prilejui şi un duel in „familie”. Nistor se va bate cu fostul său coleg si viitor naş din vară, Pintilii. Cei doi sunt prieteni foarte apropiaţi şi vorbesc zilnic la telefon. Nistor îşi avertizează însă naşul. „Să iasă campion, dar nu la meciul cu noi!”

Nistor a intrat mai nou şi în vizorul CFR-ului. Oferta clujenilor e mai mică decât cea anunţată de Condescu de la Malaga, dar mai mare decât cea făcută de Gigi Becali.

„Război” naş-fin !

Nistor e gata de duelul cu omul care-i va fi naş la nunta din vară, Mihai Pintilii. Cei doi au fost colegi la Internaţional Curtea de Argeş şi apoi la Pandurii iar din vară ar putea fi iar colegi la Steaua. Asta dacă Becali câştigă cursa pentru semnătura lui Nistor. „Toţi jucătorii Stelei sunt periculoşi, nu pot să zic unul anume. Toţi sunt foarte buni, de toţi ne temem. Nu neapărat Rusescu...mai este şi naşul, mai mulţi. Tot timpul vorbesc cu naşul, în fiecare zi. Nu am făcut niciun pariu, nu facem noi pariuri, o să vedem pe teren ce va fi”, spune Nistor care va face tot posibilul să-şi încurce naşul.  „E un meci destul de greu pentru noi, sperăm să aducem punct sau puncte de la Bucureşti. Sperăm să se încurce şi cu noi, să le mai amânăm un pic bucuria. Să câştige campionatul, dar nu după etapa asta.”

Şi CFR-ul a intrat în cursă !

După Steaua, Dinamo sau chiar Malaga, un alt club îşi manifestă interesul pentru Nistor. CFR Cluj îl vrea şi ea pe mijlocaşul de 24 de ani care joacă din ce în ce mai bine de la o etapă la alta. Oferta clujenilor pare mai bună decât cea a Stelei, dar inferioară celei vehiculate de Condescu de la Malaga. În timp ce Becali ar da 500 de mii de euro plus Răduţ iar Malaga ar oferi 1,5 milioane de euro, CFR-ul pune pe masă 1 milion de euro plus transferul definitiv al lui Nicoară, mijlocaş împrumutat momentan de clujeni la Tg-Jiu. „Nistor e un jucător foarte bun, e interesant pentru oricine din Liga 1. Pe noi nu ne interesează ce face Steaua, noi sîntem interesaţi doar de mutările noastre. Nu pot să vă spun dacă Nistor e pe lista noastră, veţi vedea la vară cine va semna cu CFR”, a declarat enigmatic preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan. „Şi CFR şi Steaua...toate şi-au manifestat interesul am văzut, dar eu nu ştiu nimic. Vreau să-mi fac treaba aici. Dacă domnul Condescu a spus că încearcă să păstreze toţi jucătorii înseamnă că dânsul are dreptate nu? Nu ştiu dacă voi rămâne, vedem ce va fi de la vară. Dacă ne vom califica în Europa vă daţi seama, orice jucător îşi doreşte să joace în Europa, vedem”, a sunat reacţia lui Nistor.

„Nu am nicio treabă cu ce se vehiculează despre mine, în ultimul timp nici nu am mai citit ziarele, n-am niciun fel de presiune, n-am nimic. Vreau să-mi fac cât mai bine treaba la Pandurii şi după ce termin contractul aici, vedem ce o să fie.”    Dan Nistor

700 – de mii de euro e cota de piaţă a lui Nicoară, mijlocaş inclus de CFR în afacerea Nistor. Nicoară are 2 goluri în 7 meciuri la Pandurii în acest retur

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: