Chin după chin pentru handbaliştii de la Energia!

Au scăpat de un balaur, acum dau de altul şi mai mare! Eliminaţi de Benfica din Cupa Cupelor, handbaliştii Energiei dau piept cu super campionii de la HCM Constanţa. Meciul are locîn această seară de la ora 18 în Sala Sporturilor din Tg Jiu.

Reveniţi abia ieri dimineaţă în ţară, Andrieş şi compania îşi revin cu greu din şocul de la Lisabona. Înfrângerea categorică, 24 la 41, lasă urme.

„Constanţa e mai tare ca Benfica !”

Gorjenii n-au timp să-şi lingă rănile după eşecul usturător de la Lisabona. Şi asta pentru că multiplii campioni de la Constanţa sunt pregătiţi să le dea o nouă lovitură dură în partida din această seară. Deşi vin după două înfrângeri în Liga Campionilor,handbaliştii de la Constanţa au numai victorii pe linie în campionat. „Am avut discuţii cu băieţii, ne pare rău pentru rezultatul de la Lisabona, ne cerem scuze chiar pentru evoluţia noastră din partea a doua, a fost într-adevăr un dezastru. Şi eu şi jucătorii, sper, că din dubla cu Benfica am învăţat pragmatismul. Nu handbalul nostru visător, înflorit, pe care-l credem noi frumos. Benfica a jucat un handbal simplu, pragmatic, ceea ce se joacă acum în Europa”, spune Andrieş care face şi o paralelă între adversarul din Europa şi cel din campionat. „Şi Constanţa are jucători la echipa naţională așa cum are şi Benfica. Trebuie să jucăm şi cu Constanţa, nu ne vom menaja. Surprize pot apărea dacă îţi doreşti cu adevărat. Vom juca şi vom vedea. Cred, totuşi, că într-o dublă cu Benfica, Constanţa s-ar califica mai departe, dar ar avea de muncă. Constanţa e peste Benfica”, încheie antrenorul Energiei care are ingrata misiune de a-şi monta elevii pentru un nou duel infernal. Ca să nu mai punem la socoteală problemele fizice şi de oboseală după drumul lung de la Lisabona.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: