Chin şi durere, dar victorie !

Pandurii s-au impus greu în faţa Concordiei Chiajna după un meci în care oaspeţii au deschis scorul, dar în care gorjenii au rezolvat conturile prin golurile lui Voiculeţ şi Maxim.

Pandurii - Concordia Chiajna 2-1 (1-1), Stadion "Tudor Vladimirescu", Tg-Jiu, spectatori 2.000

Au marcat: Voiculet (min. 40), Maxim (67') / Welington (2')

Pandurii: Mingote - Ungurusan, Viera, Mamele, Vlad - Radut (Karim, 88'), Nistor, Voiculet -

Maxim (Bacila, 81'), Lemnaru (Matulevicius, 54'), Cristea. Antrenor: Petre Grigoras

Chiajna: Nita - Belu, Belica, Ilie (D. Stan, 74'), Banbara (Popovici, 46') - Leca, Purece - Cretu, Pana, Serediuc - Welington da Silva (Ibric, 82'). Antrenor: Ilie Stan

Cartonas rosu: Daniel Stan (min. 75)

Victorie din greu muncita

Pandurii au început catastrofal meciul cu Chiajna, care-i putea duce pe locul 2. Serediuc l-a driblat uşor pe Unguruşan, iar Welington a înscris la coltul scurt cu largul concurs al lui Mingote, care a plonjat tardiv. Era doar minutul 2, dar gorjenii au replicat imediat. Maxim a sprintat in banda dreapta, i-a centrat ideal lui Cristea dar acesta a ratat tinta din numai cativa metri. O ocazie uriaşă, urmată de una si mai mare. Lemnaru a reusit performanta de trimite pe langa din numai 6 metri cu toata poarta in fata! Ratari de cascadorii rasului care mentineau Chiajna la conducere. Extrem de activ, Maxim trimite si el peste dupa o cursa in care a insirat cativa adversari. Mamele a completat careul de ratari din primele 20 de minute cu o lovitura de cap ce nu a nimerit nici ea tinta. Golul egalizator a venit de unde nu te-ai fi asteptat. Voiculet a prins un trasor de la 30 de metri iar plonjonul lui Nita a venit tardiv. Paradoxal, golul de 1-1 i-a facut parca pe panduri sa uite cum sa joace! Primele 20 minute din repriza a doua au fost haotice, cu multe mingi la intamplare si un joc de pase defect. Totul insa pana la faza din minutul 67. Atunci, Maxim i-a pasat ideal pe culoar lui Radut, acesta l-a driblat pe Nita, a intors mingea pentru Cristea si dupa sutul blocat al acestuia, Maxim a impins mingea in poarta. Putea fi imediat 3-1 dar arbitrul Istrate a mutat in afara careului un fault comis in interiorul suprafetei de pedeapsa asupra lui Voiculet. Faza meciului a oferit-o Daniel Stan. Introdus pe teren de numai 1 minut, acesta l-a faultat dur din spate pe Maxim si a vazut cartonasul rosu. Rosu a vazut si Ilie Stan in fata ochilor. Antrenorul a facut o criza de nervi si a fost trimis in tribuna de Istrate. Karim si Pana au semnat ocaziile finalului de meci dar tabela a ramas inghetata la 2-1, scor suficient de bun sa-i intoarca pe panduri pe locul 2.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: