Cinci candidaţi pe un loc de administrator Salvamont

Înscrierile pentru cele opt posturi de administratori scoase la concurs de Serviciul Salvamont Gorj s-au încheiat, reprezentanţii instituţiei finalizând şi acţiunea de verificare a dosarelor.

Dintre cele 44 de dosare verificate, cinci au fost respinse. „Pe lângă cele 44 de persoane ale căror dosare au fost verificate, cel puţin încă 10 persoane au venit să se înscrie la concurs, însă când au văzut că nu îndeplinesc anumite condiţii nu şi-au mai depus dosarele. În urma verificării  documentelor s-a ajuns la concluzia că un număr de 39 de persoane vor concura pentru cele 8 posturi de administratori; patru dosare au fost respinse pentru că nu îndeplineau condiţia de vechime, iar unul din cauză că lipsea diploma de studii”, a declarat Sabin Cornoiu, şeful Serviciul Salvamont Gorj.

Proba scrisă a concursului are loc în data de 30 aprilie, iar interviul în data de 6 mai. Cele mai solicitate posturi de administratori sunt pentru bazele Salvamont de la Bumbeşti Jiu şi Polovragi, unde sunt şapte candidaţi pe un loc. „Cei mai puţini candidaţi avem pentru postul de la Baia de Fier- 3 persoane; iar cei mai mulţi pentru posturile de la Bumbeşti Jiu şi Polovragi, câte 7 persoane pe loc. Pentru postul de la Runcu avem 6 candidaţi, iar pentru Padeş, Stăneşti, Rânca şi Schela câte 4 candidaţi pe loc”, a mai precizat Sabin Cornoiu.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: