Cinci mandate să rezolve problemele de fond funciar

Dacă pentru majoritatea primăriilor din județ cea mai mare problemă în acest moment o reprezintă lipsa banilor, pentru administrația locală din comuna Mușetești problemele pe fond funciar sunt o prioritate. Pe lângă faptul că angajații primăriei nu au aparatura necesară să facă măsurători, au nevoie de sprijin din partea Consiliului Județean și de la Cadastru. Primarul Ion Ciobea s-a resemnat și încearcă să rezolve ce poate.

Administrația locală din comuna Mușetești se confruntă cu mari probleme în ceea ce privește legea fondului funciar. Primarul Ion Ciobea a ajuns în culmea disperării din acest motiv și caută soluții pentru a rezolva situația. Angajații primăriei Mușetești sunt depășiți de situație și cer sprijin Consiliului Județean și Direcție Județene de Cadastru.

Edilul face eforturi pentru a achiziționa aparatura necesară măsurătorilor în teren. „Cele mai mari probleme sunt legate de legile fondului funciar. Cred că cinci mandate de acum încolo mi-ar trebuie ca să le rezolv. Am o singură fată în primărie care se ocupă de asta și face cu greu față. Acum umblu să achiziţionez aparatură pentru măsurători în teren, care costă aproximativ 400 de miliarde de lei vechi. Am avea nevoie de sprijinul Consiliului Județean și a specialiștilor de la cadastru. A fost zonă colectivizată, iar acum vin nepoți, strănepoți că-și vor terenurile înapoi. E rău că se suprapun titlurile de proprietate. Trebuie să anulăm titluri și să respectăm hotărârile judecătorești”, a declarat Ion Ciobea, primarul comunei Mușetești.

Vizualizări: 213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: