Ciurel: Cei mai buni lideri sindicali sunt directorii

Laurenţiu Ciurel, directorul general al Complexului Energetic Oltenia, a declarat că singurii lideri sindicali din companie sunt membrii Directoratului. El şi-a arătat, încă o dată, dezamăgirea că unele sindicate nu s-au coagulat pentru a face o organizaţie reprezentativă. „Poate tocmai asta e problema, că dânsul nu ştie ce vrea să fie, manager sau sindicalist”, a comentat liderul Nelu Roşca.

Directorul general Laurenţiu Ciurel a declarat la un post local de televiziune că sindicaliştii nu l-au ajutat şi că el consideră că cei mai buni lideri sunt membrii Directoratului. El mai spune că se aştepta ca unele sindicate să se coaguleze, fără cele de la FNME. “De trei ani consider că au fost 4-5 sindicalişti adevăraţi şi aceştia sunt membrii Directoratului. Nu am avut din păcate nici un sprijin de la sindicate, nedorind să se coaguleze într-o forţă puternică. Nu m-am aşteptat la treaba asta de la FNME, însă din păcate de la ceilalţi m-am aşteptat. Au mers pe mâna altora, nu au reuşit să se reprezinte singuri, au încercat continuu să se aciueze sub alte federaţii cu alte interese”, a declarat acesta.

Nu este prima declaraţie de acest tip, în urmă cu câteva luni Laurenţiu Ciurel spunând că vrea să discute cu anumiţi lideri de sindicat. Din acest motiv, Ciurel a susţinut înfiinţarea Sindicatului Mine Energie Oltenia (SMEO) condus de Gabriel Căldăruşe, însă se pare că nu este suficient. De asemenea, a fost o vreme când toţi liderii din CEO, mai puţin trei-patru din FNME, s-au aliat tocmai pentru a crea o forţă sindicală majoritară în companie.

ciurel_pisc_medintu

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: