Ciurel, invitat în conducerea Clubului Pandurii

Directorul CE Oltenia ar putea fi nevoit să accepte postul de reprezentat în Adunarea Generală a clubului Pandurii, după ce primarul Florin Cârciumaru i-a lansat o invitaţie în acest sens. Ciurel vrea altceva, să îl plaseze acolo pe Ion Răuţ şi să îl schimbe pe Condescu din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Clubul Pandurii Târgu Jiu este o asociaţie non-profit cu patru membri, respectiv CE Oltenia, sindicatele minere, Primăria Târgu Jiu şi SC Artego SA. Potrivit statutului, fiecare asociat poate desemna câte un membru în AGA şi în Consiliul de Administraţie, condiţia fiind ca persoana respectivă să poată angaja patrimonial persoana juridică. Acesta este motivul pentru care Marin Condescu, reprezentantul sindicatelor, susţine că Laurenţiu Ciurel este cel care poate face parte din AGA din partea CE Oltenia, nu Ion Răuţ – directorul de resurse umane, aşa cum a decis Directoratul companiei.

Primăria Târgu Jiu este reprezentată în Adunarea Generală de la Pandurii de primarul Florin Cârciumaru, care l-a invitat ieri pe Ciurel să facă parte din AGA. „În AGA vreau să fie domnul Ciurel la aceeaşi masă cu mine”, a spus Florin Cârciumaru la Gorj TV. Acesta a făcut o serie de comentarii pe seama speculaţiilor cu privire la susţinerea sau nu a rămânerii lui Marin Condescu în fruntea clubului Pandurii, dar fără să dea un răspuns clar.

Primarul Cârciumaru a spus că a copilărit cu Marin Condescu, după care fiecare a luat-o pe drumul lui. La un moment dat au făcut echipă în conducerea clubului Pandurii. „Asta nu înseamnă că mă poate împiedica cineva să rămân consătean sau prieten cu Marin Condescu. Să presupunem că au existat greşeli în activitatea sa, dacă instituţiile abilitate vor dovedi că Marin Condescu este vinovat, aşa cum îl cunosc se va da singur la o parte, nu va fi nevoie de votul lui Florin Cârciumaru sau Viorel David”, a spus Cârciumaru.

Acesta a recomandat ca până atunci „să se vorbească mai puţin de nereguli în jurul echipei”, pentru că prea îşi dau mulţi cu părerea de pe margine. „Nu mă refer la directorul general al CE Oltenia sau la cei de lângă directorul general, ci la alte persoane care îşi dau cu părerea şi înveninează atmosfera de lângă echipă”, a spus Cârciumaru. Cel care susţine schimbarea lui Condescu din fruntea clubului este Laurenţiu Ciurel, care i-a şi trimis pe cap Poliţia şi Garda Financiară, spunând că nu a găsit altă cale pentru a afla cum gestionează Condescu banii. Şi Cârciumaru i-a reproşat lui Condescu faptul că nu a pus la dispoziţia acţionarilor documentele contabile ale clubului.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: