Clubul Sportiv Pandurii are datorii de peste un miliard

Clubul  Sportiv Pandurii Târgu Jiu a contestat un act de control al Direcţiei de Venituri Publice Locale. Clubul datorează suma de un miliard şi jumătate de lei vechi care constau într-o taxă hotelieră pentru activitatea desfăşurată în hotelul clubului. Actuala conducere susţine că va încerca să rezolve problema pe cale amiabilă.

În baza unei hotărâri judecătoreşti câştigată în instanţă de Direcţia de Venituri Publice Locale, Clubul Sportiv Pandurii trebuie să plătească o taxă hotelieră pentru activitatea desfăşurată. Cu această hotărâre, reprezentanţii direcţiei au făcut un control clubului prin care aceştia datorează suma de un miliard şi jumătate de lei vechi, control care a fost contestat în instanţă de fosta conducere de la Pandurii.

Clubul vrea o înţelegere cu Direcţia de Venituri

 „De foarte mult timp am tot încercat să verificăm această instituţie şi nu am putut. După ce ne-am judecat trei ani am câştigat şi am obţinut o hotărâre judecătorească în baza căreia am făcut un control clubului şi am stabilit că sunt plătitori de taxă hotelieră în cuantum de un miliard şi jumătate de lei vechi. Ei au contestat acest act de control şi după ce se va încheia procesul vom vedea ce măsuri vom lua pentru a-şi achita datoriile pe care le au către noi”, a declarat Mariana Budulan, directoarea Direcţiei de Venituri Publice Locale.

Actuala conducere a clubului cunoaşte foarte bine situaţia şi va încerca să rezolve această problemă pe cale amiabilă. „Cunoaştem situaţia pe care am moştenit-o de la vechea conducere şi vom încerca să rezolvăm problema pe cale amiabilă. Vom avea zilele viitoare o întâlnire cu cei de la Direcţia de Venituri pentru a ajunge la o înţelegere”, a declarat Sorin Vintilescu, directorul de la Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: