Clujenii au luat toate punctele la Târgu Jiu

Pandurii Târgu Jiu a pierdut luni, pe teren propriu, cele trei puncte puse în joc în partida cu U Cluj. Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 70 de Viveiros. Pandurii a ratat un penalty în min. 53.

Clujenii au venit la Târgu Jiu cu buzunarele goale, având mari restanţe salariale, dar au plecat cu toate cele trei puncte. Pandurii a jucat ceva mai bine, dar U Cluj s-a apărat şi a marcat un gol norocos.

Pandurii au avut în lot 6 jucători care au evoluat în trecut pentru Universitatea Cluj: Cordoş, Unguruşan, Grecu, Erico, Paraskevas şi Buleică. Nistor a avut primele ocazii ale partidei, în minutele 5 şi 11, cea mai mare ocazie a acestuia fiind în min. 35, când a primit o minge pe culoar de la Roman, dar şutul său la colţul scurt a fost respins de lângă bară de Veselovsky.

Repriza a doua a început cu o ratare a lui Unguruşan, dar Pandurii a continuat pe aceeaşi linie. În min. 53, Mihai Roman a ratat un penalty acordat de arbitrul Sebastian Colţescu după un henţ în careu al lui Bambara.

Oaspeţii au deschis scorul la prima lor ocazie, prin Viveiros, care a şutat de la opt metri după o pasă excelentă a lui Morar.

Pandurii au presat în ultimele minute, dar nu au reuşit să egaleze, în ciuda ocaziilor lui Nistor şi Eric.

Edward Iordănescu a spus la finalul meciului că fotbalul nu este întotdeauna drept, apreciind că jocul elevilor său a fost mai bun decât al adversarilor. “Trebuie să încurajăm echipele care vor să joace fotbal”, a mai spus Iordănescu, făcând referire la faptul că arbitrul a fragmentat prea mult meciul. Şi publicul l-a supărat pe antrenor, care nu înţelege presiunea pusă de suporteri, câtă vreme echipa nu a mers rău în ultimele meciuri.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: