Coadă la uşa lui Călinoiu, de ziua lui naştere

Primarii USL şi directorii instituţiilor publice au stat la coadă pentru a-l felicita pe preşedintele Consiliului Judeţean Gorj la împlinirea vârstei de 59 de ani. Şi cum la un asemenea eveniment nu se vine cu mâna goală, primarii au adus cu ei şi câte o sticlă de băutură pentru colecţia şefului judeţului. Nici florile, nici şampania şi nici cărţile nu au lipsit din biroul lui Ion Călinoiu ieri dimineaţă.

Holurile Consiliului Judeţean din apropierea biroului preşedintelui Ion Călinoiu au devenit neîncăpătoare pentru primarii şi directorii instituţiilor publice veniţi să-l felicite încă de la primele ore ale dimineţii. Edilii locali nu s-au uitat la bani atunci când este vorba de şeful judeţului, foarte mulţi oferindu-i băuturi scumpe. La apariţia presei prin preajma biroului lui Călinoiu, primarii şi directorii nu ştiau cum să-şi ascundă care mai de care plasele pentru ca nu cumva să fie filmaţi ori fotografiaţi. Cei mai mulţi au preferat să coboare un etaj pentru a aştepta un prilej mai bun ca să-şi arate recunoştinţa faţă de preşedintele Consiliului Judeţean. Mesajele de felicitare au asaltat până şi pagina de  facebook a acestuia. Ion Călinoiu a fost copleşit de cadouri şi urări primite atât din partea apropiaţilor, cât şi a celor mai puţin apropiaţi care nu au pierdut prilejul de a se pune bine cu şeful judeţului. „Mă simt, sincer, ca într-o zi obişnuită, dar cu mai multe emoţii. Emoţiile mi le transmit colegii şi prietenii şi îmi dau seama că sunt anumite lucruri de făcut în viaţă pe care dacă le faci bine simţi că trăieşti. Eu simt că trăiesc şi astăzi”, a declarat Ion Călinoiu reprezentanţilor mass-media.

Cel mai frumos cadou, din partea nepoatei

Întrucât Summit-ul China-Europa Centrală şi de Est l-a ţinut pe Ion Călinoiu departe de casă în apropierea zilei de naştere a acestuia, nepoţica  a fost prima care i-a urat „La mulţi ani!”,  cu o zi înainte de aniversare. Tot din parte fetiţei a venit şi cel mai frumos cadou, care a ţinut să-i înmâneze bunicului un tablou cu fotografia ei. „Nepoţica mi-a urat de ieri la mulţi ani deoarece am fost în Bucureşti. Mi-a dat un tablou cu fotografia ei”, a mai precizat Ion Călinoiu. Preşedintele Consiliului Judeţean a ales să îşi petreacă seara alături de cei dragi.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: