Colecţie de căpitani

Adrian Ropotan a ajuns în cantonamentul din Spania al echipei Pandurii şi a făcut primul antrenament, scrie gsp.ro. Mijlocaşul de 29 de ani a ajuns la un acord de reziliere al contractului cu cei de la Petrolul Ploieşti.

Din primele informaţii, jucătorul de 29 de ani, a semnat un contract pe un sezon cu cei de la Pandurii. Este al treilea transfer pe care Pandurii îl face în această iarnă, fiind chiar şi al treilea căpitan de echipă care ajunge sub comanda lui Iordănescu jr. Primul a fost Florin Acsinte, fostul lider al celor de la FC Botoşani, a urmat transferul tânărului Alexandru Răuţă, căpitanul celor de la CS Mioveni, iar acum fostul căpitan al celor de la Petrolul, Adrian Ropotan.

Peste cinci zile cel mai nou transfer al Pandurilor se va alătura lotului echipei naţionale, mijlocaşul fiind convocat de către Anghel Iordănescu, pentru stagiul de pregătire din Turcia, stabilit în Antalya, în perioada 25 ianuarie - 6 februarie. Ropotan nu este singurul jucător din lotul Pandurilor care va merge la lot. Au mai fost convocaţi Cristian Săpunaru, Mihai Răduț şi Ioan Hora. (A.A.)

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: