Concurs pentru ocuparea postului lui Horcea

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj a scos la concurs postul lăsat vacant de Damian Horcea, angajatul care s-a sinucis după ce prădat instituţia cu câteva miliarde de lei vechi. Potrivit Anei Maria Niculescu, purtător de cuvânt la AJOFM Gorj, o singură persoană din instituţie şi-a depus dosarul.

Concursul la Agenţia Târgu Jiu a Forţei de Muncă este la finalul acestei luni şi până acum şi-a depus dosarul Aura Marian, cea care a obţinut interimatul după ce nenorocirea din familia Horcea.

Candidaţii pentru postul de şef serviciu trebuie să se prezinte la concurs pe data de 22 octombrie 2012, la Bucuresti, sediul ANFP. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării în Monitorul Oficial.

Candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă, absolvent de studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitate studiilor necesare exercitării funcţiei publice şi vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 2 ani.

TRECUT

Damian Horcea s-a sinucis în urmă cu aproape un an. Acesta a lăsat un SMS prin care explica de ce a recurs la acest gest. Spunea că îi este ruşine cu ceea ce a făcut. Între timp o anchetă a fost deschisă la AJOFM Gorj stabilindu-se că acesta, împreună cu un poştaş din Motru, au furat mai mulţi bani, de ordinul miliardelor, folosindu-se de acte false. 

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: