Concurs pentru postul de director al AJPIS Gorj

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a scos la concurs postul de director executiv din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Gorj. Postul este vacant, interimatul fiind asigurat de Viorica Roşianu, una dintre persoanele care şi-a exprimat intenţia de a candida pentru acest post.

Din luna martie 2011 până în data de 15 aprilie 2013 fosta Agenţie de Presaţii Sociale, actuala Agenţie pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, a fost condusă de Gina Podaru, care în prezent este şef serviciu în cadrul unităţii. De la această dată, instituţia a fost condusă prin delegare de Viorica Roşianu, cea care a fost la cârma unităţii anterior numirii pe post a Ginei Podaru.   Roşianu spune că va participa la concursul organizat de ANFP “Voi participa la concurs, îmi voi depune dosarul. Lucrez în cadrul unităţii din anii ’80. Am vechime, deci îndeplinesc condiţiile şi de pregătire şi de competenţă”, a declarat Viorica Roşianu, directorul interimar al Agenţiei de Plăţi şi Inspecţie Socială.

Concursul se va desfăşura în data de 4 iunie, în Bucureşti, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Candidaţii trebuie să corespundă anumitor criterii precum: să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; să aibă minim trei ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. 

Vizualizări: 285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: