Consilierii din Săcelu au votat schimbarea viceprimarului

Primarul Ion Voica este aproape de a avea un alt viceprimar, însă nu acceptă acest lucru. Consilierii locali au votat duminică demiterea viceprimarului Gheorghe Dănășel.

Proiectul de lege elaborat de fostul viceprimar Alexandru Sabin Popescu este contestat de primarul Ion Voica. Primarul din Săcelu a declarat că prin respectiva acțiune s-a dorit doar mazilirea viceprimarului Dănășel. „Au încercat consilierii ăştia, au încercat să-l mazilească, au încercat un artificiu. Ei nu înţeleg că în ţara asta românească trebuie să primeze legea. Ruşinos este că proiectul a fost iniţiat de cineva care a lucrat 20 de nai în administraţie. Fostul viceprimar, Popescu Alexandru“, a spus primarul.

Postul de viceprimar la Săcelu este însă râvnit şi de fostul vice Vasile Tălău care deține și o hotărâre de repunere pe funcție. Deocamdată, primarul din Săcelu susține că viceprimar este tot Gheorghe Dănășel. „Deocamdată domnul Dănăşel este încă viceprimar. Trebuie să comunicăm Prefecturii hotărârea de Consiliu Local şi de aici încolo există toate căile posibile de atac“, a mai spus primarul la Radio Târgu Jiu.   

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: