Consilierul local Gabriela Avram a plecat de la PRM

Partidul Romania Mare filiala Gorj a pierdut un consilier local în comuna Alimpeşti. Este vorba despre Gabriela Avram care a ales să renunţe la funcţia de vicepreşedinte şi consilier local al PRM pentru a deveni preşedinta orgaznizaţiei de femei a PD-L. Ion Fugaru, preşedintele filialei judeţene a Partidului Romania Mare, a anunţat, ieri, că Gabriela Avram a renunţat să mai facă parte din PRM, preferând să treacă la PDL. În momentul în care aceasta şi-a dat demisia din partidul pe listele căruia a candidat la alegerile locale, Avram şi-a pierdut şi calitatea de consilier local.  „Doamna Avram a înteles să facă un alt fel de campanie electorală. A înteles ce vrem noi şi şi-a prezentat demisia atât din funcţiile pe care le deţinea în partid cât şi din cea de consilier local. Noi îi dorim succes la noua formaţiune politică, unde s-a înscris. Acum ea este preşedinta organizaţiei de femei a PD-L din comuna Alimpeşti. Gabriela Avram şi-a dat demisia şi din consilier local, ştiut fiind faptul că dacă pleci din partidul pe listele căruia ai fost ales pierzi calitatea de ales local“, a declarat Ion Fugaru. 
 Gheorghe Bucălăeste, primvicepreşedinte al PRM Gorj, susţine că peremiştii nu au pierdut nimic în comuna Alimpeşti, prin plecarea Gabrielei Avram la alt partid politic. Locul ei, în consiliul local Alimpeşti va fi luat de Gheorghe Păunescu, un tânăr de 37 de ani.
 Preşedintele Partidului România Mare spune că a avut discuţii cu Iulian Bocşe, de la Crasna, dar şi cu Gheorghe Caralicea, iar PRM se pregăteşte deja de alegerile locale. „ Mesajul este clar pentru fiecare membru al Biroului Executiv. Toţi trebuie să se implice în activitatea PRM. Cine munceste nu se va regăsi pe listele Consiliului Judeţean. Nu se poate în alt fel. Cine nu acceptă, asta e. În luna martie vreau ca strategia pentru locale să fie pusă la punct, nu să ne trezim înainte cu câteva luni că nu avem oamenii“, a mai adăugat Fugaru .  


Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: