Consiliul Judeţean a câştigat procesul cu PP-DD

Consiliul Judeţean Gorj a câştigat procesul pe care îl avea cu Partidul Poporului-Dan Diaconescu. Consiliul Judeţean Gorj a fost dat în judecată de PP-DD pentru că nu a luat act de încetarea mandatelor celor doi consilieri judeţeni, Gheorghe Neaţă şi Petrică Nanu după ce au fost excluşi din formaţiunea lui Dan Diaconescu.

Cei doi consilieri judeţeni, Gheorghe Neaţă şi Petrică Nanu îşi vor păstra mandatele fără probleme. Consiliul Judeţean Gorj a câştigat procesul în care se judeca situaţia celor doi. Conducerea formaţiunii politice de la Gorj a recunoscut ieri înfrângerea însă a precizat că sentinţa nu a fost corectă pentru că ei deja solicitaseră recuzarea judecătoarei de caz. ”Pe 24 septembrie avem termen la Curtea de Apel Craiova, pentru că noi am cerut recuzarea doamnei judecător care s-a ocupat de acest proces. Nu ştiu cât este de corect să te pronunţi într-un proces când noi avem termen pentru recuzare. Am recuzat-o pe motiv că s-a pronunţat în două cauze similare diferit. Am avut două procese cu aceeaşi speţă, doar că am avut oameni diferiţi şi ea a avut două hotărâri diferite. Noi aşteptăm să primim în scris de la Tribunal, după care o să facem contestaţie că avem cererea de recuzare pe 24 septembrie”, a spus Robert Filip, preşedintele PP-DD.

Medicul Gheorghe Neaţă a spus că nici nu putea fi altfel şi că judecătorul de caz a fost unul înţelept care a făcut tot ce ar fi trebuit să facă. ”Într-o ţară normală s-a găsit un judecător care a făcut ce trebuia să facă, ce ştia că e normal, restul e aiureală românească. Mi-ar fi foarte greu să cred că ordonanţele unui guvern nu se pun în aplicare”, a spus Gheorghe Neaţă, consilier judeţean PSD.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: