Consiliul Judeţean s-a îndatorat 20 de ani pentru un drum deja stricat

Consiliul Judeţean a făcut un credit pe o perioadă de 20 de ani pentru a repara drumul judeţean 661 Ţânţăreni-Crasna. Drumul inaugurat acum un an a început deja să se strice. Mai grav este că instituţia condusă de Ion Călinoiu ar putea suporta costurile reparaţiile.

Unul dintre cele mai moderne drumuri din Gorj şi printre ultimele care au fost inaugurate, Drumul Judeţean 661, Ţânţăreni- Crasna, a început deja să se strice, iar reparaţiile ar putea fi făcute tot din banii gorjenilor. La un an şi jumătate de la inaugurarea acestui tronson, porţiuni de drum au început să crape în zona satului Blahniţa de Sus, comuna Săcelu. Autorităţile judeţene au constituit o comisie care va face verificări şi care va stabili cui aparţine vina. Fie constructorului, fie în zonă fuge pământul. “Nu pot eu să spun cine va plăti. Acest lucru se va stabili în urma unor verificări făcute de o comisie avizată. Dacă aceştia vor spune că de vină este constructorul, atunci ei vor face reparaţiile, dacă însă se va stabili că e o zonă cu probleme, aceştia nu vor fi puşi să plătească, iar reparaţiile nu le vor face tot ei”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Proiectul finalizat în 2009 a vizat modernizarea a 70 de kilometri de drum judeţean, pentru care s-au acordat peste 48 de milioane de lei. Pentru modernizarea Drumului Judeţean 661 Ţânţăreni-Crasna, Consiliul Judeţean a făcut un credit pe 20 de ani.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: