Contre între Călinoiu şi Vâlceanu din cauza sportului

Liderul PDL Gorj, Dan Vâlceanu, s-a contrat din nou cu Ion Călinoiu în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean. De această dată, discuţiile au pornit de la problema financiară cu care se confruntă baschetbaliştii juniori ai judeţului. Călinoiu i-a spus lui Vâlceanu că s-au terminat banii Gorjului, iar solicitarea acestuia a venit prea târziu. În replică, liderul PDL Gorj l-a acuzat pe Călinoiu că s-ar mai fi găsit fonduri în condiţiile în care solicitarea venea din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal, al cărei preşedinte este membru PSD.

Lipsa de fonduri cu care se confruntă juniorii Asociaţiei Judeţene de Baschet a constituit motivul unor discuţii aprinse între Ion Călinoiu şi liderul PDL Gorj. Dan Vâlceanu a solicitat să fie sprijiniţi financiar copiii de la clubul de baschet. „Dacă tot sprijinim sportul, de ce să nu susţinem şi aceşti copii care ne-au adus mândrie judeţului? Am depus un proiect în acest sens, care zace cine ştie prin ce sertare ale Consiliului Judeţean”, a cerut Dan Vâlceanu.

Ion Călinoiu i-a spus că s-au epuizat banii judeţului. Ba mai mult, a solicitat consilierilor ca fiecare să-şi aducă aportul financiar la susţinerea micuţilor sportivi. „Solicitarea a venit prea târziu. Nu mai sunt bani, fondurile au fost alocate după principiul: „Primul venit, primul servit!”. Cred că fiecare dintre cei prezenţi aici ar putea contribui financiar la susţinerea juniorilor de la  clubul de baschet”, a precizat Ion Călinoiu.

Refuzul acestuia l-a iritat pe Dan Vâlceanu care a spus că altfel ar fi stat lucrurile în cazul în care se punea problema susţinerii Asociaţiei Judeţene de Fotbal, al cărei preşedinte provine din PSD. „La Asociaţia Judeţeană de Fotbal nu s-ar fi pus problema să sprijinim fiecare individual sau proiectul a fost depus de cine trebuia?”, s-a revoltat Dan Vâlceanu. Preşedintele Consiliului Judeţean l-a ironizat, spunând că-l înţelege, dând de înţeles că tânărul Dan Vâlceanu nu s-a maturizat suficient. „Sunteţi deştept şi sper că aţi înţeles ce trebuia. În orice caz, sunteţi în creştere, nu-i o problemă”, a replicat Ion Călinoiu.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: