CONVOCATOR

         În conformitate  cu prevederile Legii 31/1990 R, Legii nr.297/2004 si ale Actului Constitutiv al societăţii,Consiliul de Administraţie al SC MACOFIL SA ,cu sediul in Tg-Jiu, str. Bârseşti, nr.217, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub numărul J18/80/1991, CUI 2157789, cu un capital social subscris si vărsat de 9.033.747.5 lei, convoacă Adunarea Generala Extraordinara a Acţionarilor, pentru data de 14.07.2014  ora 11 la sediul societăţii, pentru toţi acţionarii societăţii înregistraţi la sfârşitul zilei de 02.07.2014, considerata ca data de referinţă, in registrul acţionarilor ţinut de S.C. DEPOZITARUL CENTRAL S.A. cu următoarea,

Ordine de zi:

1. Aprobarea înfiinţării unui punct de lucru – magazin desfacere, in municipiul Tg-Jiu.

2. Aprobarea completării obiectului de activitate al societăţii cu următoarea activitate:

 „4752-comert cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticla si a celor pentru vopsit,in magazine specializate”     

3. Aprobarea datei de 30.07.2014 ca data de înregistrare,in conformitate cu prevederile art.238 alin 1 din Legea nr. 297/2004.

4. Aprobarea mandatarii d-nei Tunaru Alexandra,sa efectueze toate demersurile legale si sa semneze actele necesare pentru  înregistrarea hotărârilor adoptate.         

In situaţia neîndeplinirii condiţiilor legale si statutare de cvorum la data primei convocări,se convoacă o noua adunare pentru data de 15.07.2014,la aceeaşi ora, in acelaşi loc si cu aceeaşi ordine de zi. Data de referinţă stabilita mai sus pentru participarea la vot a acţionarilor in  cadrul adunării, rămâne aceeaşi, respectiv 02.07.2014.

Unul sau mai mulţi acţionari  ai societăţii reprezentând, individual sau împreuna, cel puţin 5% din capitalul social are/au dreptul:

a) de a introduce puncte pe ordinea de zi a adunării generale, cu condiţia ca fiecare punct sa fie însoţit de o justificare sau de un proiect de hotărâre propus spre adoptare de adunarea generala;

b) de a prezenta proiecte de hotărâre pentru punctele incluse sau propuse spre a fi incluse pe ordinea de zi a adunării; propunerile proiectelor de hotărâre prezentate de acţionari,vor fi publicate pe site-ul societăţii, www.macofil.eu

Drepturile menţionate mai sus,  pot fi exercitate, personal sau prin împuternicit, numai in scris.             

Cererile întocmite in vederea exercitării drepturilor sus menţionate,vor fi trimise prin  curierat  sau  la e-mail  [email protected] .

Acţionarii îşi pot exercita dreptul prevăzut la litera a) in termen de cel mult 15 zile de la data publicării convocatorului, iar dreptul prevăzut la litera b) cel târziu cu o zi lucrătoare înainte de data adunării.            

Acţionarii societăţii, pot participa la adunare direct, pe baza actului de identitate,sau prin alte persoane,cu excepţia administratorilor, directorilor ori funcţionarilor societăţii,  in baza unei procuri speciale care se va depune la sediul societăţii cu 48 ore înainte de adunarea generala. Modelul de  procura poate fi găsit la sediul societăţii si pe site-ul www.macofil.eu Acţionarii îşi  pot exercita drepturile  prevăzute la art.13 din Regulamentul CNVM nr.6/2009  pana  cel târziu in data de 14.07.2014.    

     Preşedinte C.A.

Zamfir Simona Ioana

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: