Cosmin Popescu decide până în martie o eventuală candidatură

Cosmin Popescu nu s-a decis dacă va candida sau nu pentru un nou mandat de deputat în 2012. Va lua o hotărâre, cel mai târziu, în luna martie. Aşteaptă apariţia legii electorale, pentru a vedea câte colegii vor fi în Gorj, în ce mod vor fi aleşi parlamentarii. Deputatul de pe Colegiul nr. 3 a declarat la Radio Infinit că vrea să poarte o discuţie cu primarii cu care a lucrat în aceşti ani, să vadă câtă susţinere are.

V-aţi decis, o să candidaţi?

Aşa cum v-am mai spus, deocamdată nu. Am spus de la bun început că aştept apariţia legii electorale, ştim acum că vom avea alegeri comasate în noiembrie 2012. De asemenea, va trebui să vedem numărul de colegii şi modalitatea de alegere a parlamentarilor. Sunt discuţii la nivel de coaliţie vis-a-vis de numărul de parlamentari şi modul de alegere: pe listă, în sistem de compensare, uninominal, aşa cum e la primari.

Vom avea o decizie în jurul lui februarie-martie. Trebuie să am o discuţie şi cu primarii cu care am lucrat patru ani zile pe colegiu şi în funcţie de aceste discuţii o să iau o decizie.

Deci o să ştiţi în februarie?

Da, în februarie va fi făcută publică legea electorală.

Cum a fost anul acesta?

A fost un an dificil. Am reuşit să încheiem anumite proiecte, am reuşit an de an să mai acordăm sume pentru facturile care erau deja emise. Am avut o discuţie săptămâna trecută la Bucureşti, se pare că a pornit în cele 11 judeţe în care era Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii pentru că asta era marea problemă, să vedem dacă porneşte proiectarea tehnică. Sper ca  până la sfârşitul anului Consiliul de Soluţionare a Contestaţiilor să se pronunţe pentru că licitaţia pentru Gorj şi Dolj a fost contestată şi sperăm că acei 264 de km să fie realizaţi.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: