Universitatea Craiova va intra în play-off de pe locul 2 în Liga 1

Universitatea Craiova nu a reuşit să treacă de CFR Cluj care continuă marșul triumfal spre un nou titlu. Clujenii s-au impus şi pe  terenul  din Craiova, scor 2-0, în faţa  unui stadion arhiplin  cum rar se mai poate vedea în Liga 1.

CFR Cluj rămâne favorita la titlu şi după meciul cu Universitatea Craiova, disputat în vulcanul de pe „Ion Oblemenco”. Sezonul regulat s-a încheiat cu confruntarea primelor două clasate, un fel de finală pentru titlul neoficial de campioană a campionatului regulat. Meciul s-a disputat pe arena care de ani de zile deţine supremaţia necontestată la nivel de suporteri şi în acest sezon este şi pretendentă la titlu. CFR-ul şi-a asumat însă rolul de lider  al Ligii I şi anul acesta, chiar dacă a mai adăugat 15 meciuri în Europa, cu adversari de top.

Încurajată de un stadion arhilplin, Craiova a crezut că poate face ce n-au reuşit Lazio, Sevilla sau Rennes. Rondon a deschis scorul cu un şut necruţător, după ce Bălaşa n-a fost pe fază la mingea sărită din duelul Martic-Costache. Oltenii au avut răspuns, Nistor a nimerit transversala, în timp ce Mihăilă şi Koljic au fost blocaţi incredibil de Arlaunskis.

Campioana a arătat mai solid în defensivă şi s-a dovedit la fel de pragmatică în atac. Manea a avut noroc cu devierea lui Martic pentru golul care a confirmat câştigătoarea derby-ului  de la  Craiova, CFR impunându-se cu scorul  de 2-0. CFR Cluj a  încheiat astfel sezonul regulat cu o victorie și are 52 de puncte iar Craiova se află pe poziția a doua cu 46  de puncte.  În play-off  însă puncte se înjumătățesc şi CFR Cluj va avea 26 de puncte iar  Craiova 23.

Galerie foto



Vizualizări: 1,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: