Crin Antonescu, în cutiile poştale ale târgujienilor

Liberalii gorjeni au început să împartă pliante cu Crin Antonescu deşi până la debutul campaniei electorale mai este aproape o lună. Mai mulţi târgujieni au găsit plicuri cu programul şi fotografia candidatului liberal la funcţia de preşedinte al României, în cutiile poştale.

Liberalii sunt în plină campanie electorală. Sute de pliante cu Crin Antonescu, candidatul Partidului Naţional Liberal, au fost împărţite în tot oraşul. Târgujienii care au avut curiozitatea să citească scrisoarea semnată de Antonescu, au putut afla că acesta ştie ce gândesc oamenii.„Candidez la Preşedinţia României şi ştiu că mulţi dintre dumneavoastră se întreabă dacă am destulă Forţă, dacă am soluţii şi dacă am şanse de a deveni preşedintele României”, spune Crin Antonescu în materialele amintite.

Liberalii au vrut să le prezinte candidatul lor la plic, astfel că au pus şi o fotografie cu Antonescu pe post de calendar.

Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, susţine că materialele împărţite cu Antonescu sunt de precampanie „că doar şi Băsescu face băi de mulţime“. Mai mult decât atât, Dan Ilie Morega, preşedintele PNL Gorj, este chiar supărat pe ziarişti că nu au promovat programul lui Crin Antonescu. ,,Am prezentat acest program, dar nimeni nu a scris nimic despre el”, spune Morega.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: