Cu cât a scăzut prețul iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max și iPhone 12, acum că Apple a lansat iPhone 14?

Apple tocmai a lansat iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, noile sale smartphone-uri care, spre deosebire de predecesorii lor, nu vor veni cu o cartelă SIM, cel puțin în cazul versiunii comercializate în Statele Unite.

Potrivit Apple, utilizatorii de iPhone 14 vor trebui să folosească eSIM, o tehnologie care vine preinstalată în telefon și care se activează la operatorul ales. Vă permite chiar să încheiați un contract cu un alt operator și să aveți mai multe numere. Dacă vă gândiți să cumpărați un iPhone 14 în Statele Unite, deoarece acolo acestea tind să fie mai ieftine, trebuie să știți că sunt doar câțiva operatori care au adoptat încă tehnologia eSIM.

Deocamdată, nu este confirmat dacă va exista o versiune a iPhone 14 care să vină cu un slot pentru cartela SIM. Dar dacă va exista, nu va fi vândut în SUA, ci pe alte piețe, cum ar fi Europa, unde probabil va costa ceva mai mult. Din fericire există câțiva operatori cu tehnologie eSIM în România, dar și alții care se gândesc să o implementeze rapid, ceea ce reprezintă o ușurare pentru cei care vor să cumpere noul model de iPhone 14.

Au scăzut prețurile pentru iPhone 12 și iPhone 13, iPhone 13 Pro sau iPhone 13 Pro Max?

Sosirea unui nou iPhone este deseori profitat de unii utilizatori, care optează să cumpere modelele anterioare, care sunt de obicei echipamente destul de bune pe care le puteți găsi încă noi.

iPhone 12, de exemplu, a fost lansat în 2020 și a avut un preț de la 699 de dolari. În prezent, în același Apple Store, iPhone 12 poate fi gasit nou la 599 de dolari (64GB), 649 de dolari (128GB) și 749 de dolari (256GB).

iPhone 13 a fost lansat în 2021 la un preț de 699 de dolari. Spre surprinderea miilor de fani, acest dispozitiv (128 GB) nu a fost redus în preț, ci are în continuare aceeași valoare. Se știe că versiunile de 256 GB și 512 GB vor costa 799 și, respectiv, 999 de dolari.

Cel mai probabil, iPhone 13 nu va fi redus la preț anul acesta, ci anul viitor. Acest lucru se datorează faptului că iPhone 14 (și variantele sale) are costuri mai mari în acest an, ceea ce menține o diferență față de modelul anterior.

Secretele noului iPhone 14 pe care foarte puțini oameni le cunosc

Este posibil ca linia iPhone 14 să pară o actualizare minoră în comparație cu smartphone-urile iPhone 13, iPhone 13 Pro sau iPhone 13 Pro Max, în special modelele iPhone 14 și iPhone 14 Plus, dar deși se pare că acestea nu s-au schimbat prea mult, au noutăți care merită știute.

Supraîncălzirea este una dintre cele mai mari probleme nu numai în cazul smartphone-urilor, ci și al majorității dispozitivelor electronice din ziua de azi. Atunci când folosiți încărcarea wireless, când rulați mai multe procese sau pur și simplu când aveți ecranul pornit, iPhone-ul se încălzește foarte tare. Acest lucru poate duce, pe termen lung, la deteriorarea internă a componentelor hardware.

Dar acest lucru nu se va întâmpla cu noul iPhone 14. Cel puțin nu într-o măsură atât de mare ca în cazul generațiilor anterioare. iPhone 14 și iPhone 14 Plus dispun de o variantă a procesorului A15 Bionic cu cinci nuclee GPU și alte modificări interne care fac ca telefoanele să aibă o autonomie mai mare și să nu se supraîncălzească la fel de mult.

Nu există nicio îndoială că noua caracteristică de pe iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max este una dintre cele mai bune caracteristici ale noilor dispozitive prezentate în cadrul evenimentului Apple. Compania din Cupertino a eliminat clasica "crestătură" de pe luneta superioară pentru a introduce o mică suprafață circulară încorporată în ecran pentru a găzdui camera frontală, pe care a numit-o Dynamic Island. Aceasta oferă o nouă funcție numită Live Activities, care afișează notificări, animații, activități și alerte pentru mesaje, apeluri, conexiuni etc. în zona de sus a telefonului, fiind și tactilă.

Vizualizări: 5,022

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: