Cucăilă - din victimă, agresor!

Târgujianul care în urmă cu doi ani ajungea pe patul de spital pentru a-i fi salvată viața după ce a primit o bătaie soră cu moartea în sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu chiar de la oamenii legii a ajuns acum să aibă el calitatea de agresor.

Luni seara Ion Cucăilă s-a luat la ceartă cu un vecin de-al său cu care s-a întâlnit la o cârciumă și cu care nu era în cele mai bune relații. A plecat de la localul respectiv și a mers acasă la „dușman”, la sosire proprietarul casei fiind luat la bătaie. Omul a ripostat însă și l-a cam pus la punct pe Cucăilă, în cele din urmă amândoi ajungând la spital, bărbatul fiind și cel care a solicitat prezența Poliției la domiciliul său.

„La data de 31 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat, de 48 de ani, din cartierul Slobozia, despre faptul că, un bărbat, de 40 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi pătruns fără drept în locuinţa sa şi ar fi exercitat acte de violenţă asupra acestuia. Victima a transportată cu ambulanţa la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Tudor Vladimirescu” pentru investigaţii medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu”, a menționat ieri Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Şi Cucăilă a primit îngrijiri medicale, dar, spre deosebire de acum doi ani, el nu mai are calitatea de victimă în dosarul deschis de polițiști, ci de agresor. În septembrie 2013 el a ajuns la spital în stare extrem de gravă, cei doi polițiști și un jandarm care l-au agresat atunci fiind trimiși în judecată și chiar condamnați la închisoare cu executare. Pedepsele primite de cei în cauză variază între cinci ani și jumătate și șapte ani, sentința nefiind însă una finală. Oamenii legii au fost obligați prin același verdict și să îl despăgubească pe Cucăilă, între timp, un nepot al acestuia ajungând și el să fie condamnat la închisoare cu executare pentru că acum un an a accidentat două persoane după ce s-a urcat la volan băut și fără permis. De asemenea, un văr al lui Cucăilă are și el propriile probleme cu legea, după ce a fost bătut de doi tineri din oraș, rude ale persoanelor accidentate de nepotul condamnat deja la închisoare, problemele penale în familia lui Cucăilă fiind extrem de încâlcite.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: