Cum își dă PSD-ul singur la gioale

Nu înțeleg o chestie la PSD. E un partid mare, da? Cel mai mare. Face mulți bani, da? Cei mai mulți. Are un bazin electoral imens, da? Cel mai... Mă rog. Imens. Practic, ei nu trebuie decât să investească oleacă într-un PR deștept, ca să își mărească un picuț baza aia deja disponibilă, de semianalfabeți. Adică să-și aducă doar o brumă de oameni noi, măcar unii semidocți, cu care să rupă concurența. Pare simplu. Dar pentru PSD nu e simplu. Deloc.
Pentru că viața personală cât și aia profesională m-au apropiat, fără voia mea, de orașul Craiova, am sesizat cum lucrează PSD-ul într-unul dintre cele mai PSD-iste orașe (respectiv județe) din istoria României. La nivel de comunicare, zic. Și lucrează jenant de prost, ăsta e răspunsul. Goarnele PSD sunt, practic, cei mai proști jurnaliști din breaslă. Ăia de care râd nu doar colegii, ci și oamenii pe stradă. Ăia pe care nu-i crede nimeni orice-ar zice și de care face mișto cine-i prinde. De fapt, vorba vine, că nu sunt jurnaliști. Sunt niște amărâți care nu știu să pună cratime și i-uri, cu atât mai puțin să convingă pe cineva de ceva. PR-ul e jalnic, argumentele sunt inexistente, minciunile sunt atât de străvezii încât orice om cu opt clase făcute relativ pe bune le-ar mirosi. Cineva îmi spune că fix la fel stă situația și la Gorj. De ce? De ce, dragi PSD-iști, sunteți atât de inabili când vine vorba să comunicați oamenilor chestii? Ce vă lipsește? Că parcă nu sunteți chiar toți (cu excepția Gorjului, desigur, lol) bătuți în cap.
Una dintre teoriile mele este că la PSD se fură mult. Extrem de mult. Și, cum toată lumea știe că s-a redus foarte mult baza de furat, nu prea mai e de împărțit. Or, când nu mai e de împărțit, fraierii care chiar se pricep la chestii și te pot ajuta să progresezi, ca organizație, sunt primii tăiați de pe ștate. Că deh, trebuie să le ajungă la șmecheri. Noroc că șmecherii ăștia sunt proșt. De pildă, șmecherii ăștia consideră că e de zis de rău de tehnocrați, în perioada asta. E unica lor temă de campanie. Atât de stupidă încât aproape că pare campanie pentru rivali. Atât de stupidă încât PNL-ul (până și PNL-ul, imaginați-vă!) a anunțat deja că Dacian Cioloș e propunerea lor de premier, în caz că vor câștiga alegerile. A fost greu? N-a fost. Nu i-a costat nimic. Dar pe PSD chiar îi costă să fie așa proști. Și de aia vor și dispărea. De proști ce sunt.

Vizualizări: 595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: