Dan Floarea, la parchet pentru audieri

Omul de afaceri Dan Floarea a ajuns în urmă cu puţin timp la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru audieri. Dan Floarea este administratorul firmei Tech Safety, cel care a depus plângere împotriva lui Doru Şerban zis Habitu, pe care l-a acuzat de cămătărie. Habitu a fost arestat preventiv şi în acelaşi dosar a făcut 24 de ore de arest omul de afaceri Ion Bîrcină, cunoscut ca Dan Goeru.

Tech Safety este firma care a câştigat licitaţia pentru campusul şcolar de la Bârseşti, iar Dan Floarea a luat bani cu camătă de la Habitu pentru că nu încasa de la Primăria Peştişani şi nu putea continua lucrările. În legătură cu aceste lucrări a fost arestat săptămâna trecută primarul din localitate Florin Pavel.

Din aproape în aproape, procurorii au ajuns la o altă lucrare făcută din bani publici la Peştişani, o bază sportivă, ancheta ducând la reţinerea pentru 24 de ore a fraţilor Dian Popescu şi Gabriel Popescu de la Maserati. În cauză mai sunt audiaţi reprezentanţi ai firmelor Metalcolect, Ganbedini şi Varese.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: