Datoriile CS Pandurii Târgu Jiu, eşalonate pe doi ani

Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, condus de Mihai Prunariu, înregistrează datorii la bugetul local al municipiului Târgu Jiu care depăşesc 100.000 lei. Sumele restante reprezintă taxa hotelieră neachitată de club. Consilierii locali au avizat în şedinţa de vineri, 31 iulie, o hotărâre prin care clubul îşi va putea plăti eşalonat, în următorii 2 ani, datoriile la bugetul local.

Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu este prima unitate cu personalitate juridică care beneficiază de facilitatea oferită de Direcţia Venituri Târgu Jiu, ce permite eşalonarea la plată a datoriilor la bugetul local, care se aplică societăţilor care au datorii mai mari de 20.000 lei. Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu datorează sumele aferente taxei hoteliere în sumă totală de 103.189,52 lei. De aici înainte clubul va trebui să plătească lunar, timp de 2 ani, parte din datorie, urmând ca la încheierea perioadei să nu mai înregistreze datorii la bugetul local. În referatul ataşat hotărârii prin care a fost avizată eşalonarea la plată a datoriilor clubului, directorul Direcţiei de Venituri Târgu Jiu, Mariana Budulan, a invocat şi "starea de dificultate în care se află societatea, generată de lipsa temporară de disponibilităţi băneşti".

Primul termen de plată stabilit pentru Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu în baza graficului de eşalonare este data de 15 august 2015. Atunci va trebui să achite suma de 4.301 lei, din care 48 de lei reprezintă penalităţi.

O altă societate care beneficiază de această facilitate este SC New Link SRL. Firma înregistrează o datorie de 137.237 lei la bugetul local, sume aferente impozitului pe clădiri şi teren.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: