Daviţoiu: Fundaţia Mişcarea Populară nu ne-a sprijinit cu nimic

Liderul PMP de la Gorj, Nicolae Daviţoiu, nu pare să regrete prea mult plecarea lui Andrei Novac de la şefia Fundaţiei Mişcarea Populară, filiala Gorj. Daviţoiu spune că partidul nu a fost susţinut de fundaţie în alegerile trecute sub nicio formă, deşi a solicitat sprijin. Ştie cine îi va lua locul lui Novac însă nu vrea să anunţe înaintea şefilor de la centru. Chiar şi aşa, Daviţoiu este de părere că va colabora mult mai bine cu noul şef al fundaţiei.

Nicolae Daviţoiu lasă de înţeles că se impunea o schimbare la nivelul conducerii Fundaţiei Mişcarea Populară de la Gorj. O spune acum, după ce preşedintele Andrei Novac şi-a dat demisia. „Este un act personal, este decizia dumnealui, nu ştiu care este motivaţia. La Gorj, pe noi fundaţia nu ne-a sprijinit pe măsura aşteptărilor mele. Niciun membru al fundaţiei nu m-a contactat să mă ajute pe municipiul Târgu Jiu în alegeri. Nu ne-au sprijinit cu nimic, deşi eu le-am cerut tot timpul să ne ajute. I-am sunat pe cei care erau în conducerea fundaţiei ca să ne sprijine. Dânsul fiind mai mult la Bucureşti, sprijinul a fost dirijat acolo”, a declarat Nicolae Daviţoiu, preşedintele PMP Gorj.

În prezent, fundaţia este condusă interimar de Dan Stegărescu, secretarul general al fundaţiei. Nicolae Daviţoiu este sigur de faptul că va colabora mai bine cu noul preşedinte care urmează să fie numit de noua conducerea a fundaţiei de la centru. „Ştiu cine va ocupa şefia fundaţiei, dar nu vreau să anticipez. Sunt mai multe persoane care pot prelua conducerea fundaţiei. Eu zic că cel care va fi numit preşedinte la Gorj va fi un om care va conlucra foarte bine cu Partidul Mişcarea Populară. Fundaţia trebuie să fie un sprijin pentru partid, o pepinieră de oameni pe viitor.  Trebuie cineva care să se ocupe într-adevăr de fundaţie, care să şi locuiască în judeţul Gorj”, a mai spus Daviţoiu.   

Andrei Novac şi-a dat marţi demisia din funcţia de preşedinte al fundaţiei, influenţat fiind şi de demisia liderului de la centru, Marian Preda, care a fost înlocuit ulterior cu Cristian Diaconescu.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: