Daviţoiu, propus de Grădinaru pentru a-i lua locul la PMP

Nicolae Daviţoiu a devenit liderul Mişcării Populare Gorj la propunerea fostului preşedinte al partidului. Daniela Grădinaru spune că a solicitat încă de săptămâna trecută să fie schimbată din funcţie din cauza unor probleme personale, una dintre acestea fiind sănătatea. La rândul său, Daviţoiu spune că vrea să obţină la europarlamentare un scor cu două cifre.  

Daniela Grădinaru spune că trimis la centru trei propuneri pentru funcţia de preşedinte al PMP Gorj. „Încă de săptămâna trecută am solicitat secretarului regional retragerea mea din funcţie din cauza unor probleme personale, sănătatea fiind una dintre ele. Ca atare, am făcut trei nominalizări printre care şi domnul Daviţoiu. Decizia a aparţinut însă conducerii centrale a partidului”, a declarat Daniela Grădinaru, fosta preşedintă a PMP Gorj. Aceasta a mai precizat că va rămâne în partid şi că va sprijini PMP în campaniile electorale. „Tot ceea ce am făcut în PMP Gorj am făcut din suflet, nu am nici un fel de animozităţi. Voi rămâne în partid şi probabil voi ocupa o funcţie, însă deocamdată nu ştiu care va fi aceea”, a menţionat Daniela Grădinaru.

La rândul său, Nicolae Daviţoiu spune că intenţionează să obţină un scor foarte ridicat la alegerile europarlamentare. „Dintre PNL şi PMP am ales PMP fiind un partid mult mai apropiat de viziunea mea. Funcţia a fost oferită de Comitetul Executiv Naţional, dar la propunerea Organizaţiei Judeţene a PMP. Am venit în PMP cu speranţa că-l voi face un partid mult mai cunoscut în Gorj şi că vom obţine un scor cu două cifre la alegerile europarlamentare”, a declarat Nicolae Daviţoiu.

REZERVAT

Andrei Novac, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, este rezervat în ceea ce îl priveşte pe Nicolae Daviţoiu şi spune că are încredere doar liderul PMP de la centru. „Nu am încredere nici în doamna Grădinaru, nici în domnul Daviţoiu. Eu am încredere doar în domnul Eugen Tomac, preşedintele PMP de la nivel naţional. Dumnealui m-a sunat să-mi spună că PMP Gorj va fi condus de domnul Daviţoiu”, a declarat Andrei Novac.   

antiPSD

Nicolae Daviţoiu, deşi a fost un pedelist apropiat de PSD, încearcă acum să îşi formeze o aură de antipesedist. „Este o înţelegere între primarul Florin Cârciumaru şi Dan Vâlceanu care s-a făcut rapid, cred că săptămâna trecută joi-vineri, pentru a pune în aplicare excluderea mea din consiliul local şi punerea unui alt consilier, lucru care nu s-a mai întâlnit de când sunt eu consilier. Cred că îl încurcam pe primarul Cârciumaru. Cam 80% din oamenii PDL şi PNL sunt pesedişti”, spune Daviţoiu.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: