Dedeman va deschide magazin la Târgu Jiu

Compania Dedeman are în plan deschiderea unui magazin şi în municipiul Târgu Jiu. Nu se ştie cu exactitate când şi unde se va face această investiţie însă, reprezentanţii companiei confirmă intenţia de a face un punct de lucru în Gorj.

Reprezentanţii Dedeman declară că,  în prezent, prioritară este finalizarea lucrărilor de construcţie a două magazine amplasate în alte localităţi din ţară. „Este intenţia noastră să facem un magazin şi la Târgu Jiu. Deocamdată este în plan finalizarea magazinelor de la Miercurea Ciuc şi Galaţi care sunt în construcţie în momentul de faţă”, a declarat Silvia Bodea, reprezentant suport clienţi Dedeman, Bacău.

Deocamdată, compania nu a solicitat vreun aviz autorităţilor locale din Târgu Jiu. „Cei de la Dedeman nu au înaintat nicio cerere către primăria Târgu Jiu, poate odată cu sosirea primăverii vor face acest lucru, când vremea permite începerea lucrărilor. Sau mai există varianta ca viitorul magazin să fie amplasat în clădiri precum cea a fostului supermarket Interex, care s-a închis”, a precizat Ramona Evulescu, purtător de cuvânt Primăria Târgu Jiu.

Dedeman este afacerea de succes a doi anteprenori români care au dezvoltat un lanţ de magazine prin care se comercializează materiale de construcţii şi articole pentru amenajări interioare. În momentul de faţă compania deţine o reţea de 30 de magazine şi are peste 6000 de angajaţi. 

Potrivit informaţiilor de pe site-ul oficial, compania are în plan deschiderea unor magazine şi la Oradea, Deva, Târgu Mureş, Slobozia, Giurgiu şi Satu Mare.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: