Detenţia i-a schimbat primarului Pavel părerea despre oameni

Primarul comunei Peştişani a participat la prima sa şedinţă cu primarii după ieşirea din închisoare, de altfel prima din acest mandat care se apropie de jumătate. Florin Pavel spune că detenţia l-a făcut să nu mai aibă încredere în oameni. Acesta a mai precizat că a revenit la timp în funcţie pentru a putea finaliza proiectele începute înainte de a fi anchetat şi arestat.

Florin Pavel, primarul comunei Peştişani, şi-a revăzut colegii după un an şi opt luni în cadrul şedinţei care a avut loc vineri la sediul Instituţiei Prefectului. De aproximativ două săptămâni, Pavel şi-a reluat activitatea la primărie şi spune că perioada petrecută în spatele gratiilor l-a întărit. Edilul local este decis să nu mai aibă încredere în oamenii cu care a lucrat. „Mi-am făcut o altă părere despre oameni, iar de acum înainte voi fi mult mai atent în selecţia lor. Voi rămâne însă aproape de oamenii din comună care m-au ales în această funcţie”, a declarat Florin Pavel.

Primarul comunei Peştişani va analiza activitatea din primărie desfăşurată în perioada sa de detenţie. „Voi vedea ce s-a făcut şi ce nu s-a făcut pentru a putea continua proiectele pe care le-am lăsat neterminate. Am ajuns totuşi să le termin. Avem cele două proiecte finanţate pe fonduri europene: Centrul de informare turistică şi Drumul de Tarla pe Măsura 125 care încă nu sunt finalizate şi o să fie finalizate anul acesta. Pentru campusul şcolar aşteptăm finanţarea”, a menţionat Pavel.

Primarul comunei Peştişani a fost trimis în judecată pentru trei fapte de abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecinţe deosebit de grave, pentru două fapte de luare de mită, precum şi pentru neglijenţă în serviciu. Procesul este în curs de judecată la Înalta Curte.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: