Dialog neobişnuit Crin Antonescu - Gâdea la Antena 1

Crin Antonescu a participat luni seara la emisiunea lui Mihai Gâdea pe Antena 3, unde au fost unele schimburi de replici interpretabile.

Dialog Gadea-Antonescu:

    Gadea: Va intreb pe dvs...
    Antonescu: Intrebati si dvs pe cine puteti, pentru ca pe dl Ponta nu e voie
    Gadea: Nu e voie? Cine nu ne da voie, Voiculescu?
    Antonescu: Nu stiu... poate dl Ponta nu va da voie.
    Gadea: A, dl Ponta e seful nostru?
Gadea: Cum explicati actiunile DNA impotriva liberalilor care se opuneau impotriva USL - Rusanu, Chitoiu, David?

Antonescu: Dvs credeti ca sunteti la o emisiune umoristica? Dvs credeti ca eu, Crin Antonescu, in cardasie cu Traian Basescu, am influentat actiunile DNA? Ce insinuati dl Gadea, ce insinuati de seri intregi? Chiar nu e niciun Dumnezeu deasupra noastra? Asemenea mizerii, in 25 de ani, nu am vazut nici macar de la Basescu.

Aceste umflari sunt fie coincidente, fie sunt actiuni dirijate, si atunci va rog sa va adresati altcuiva; sa va adresati dlui Ponta si ministrului de Justitie, care au atributii constitutionale, nu mie

Despre Iohannis

"L-ati scuipat pe Iohannis toti cei care lucrati in armata pesedista de propaganda", a fost replica lui Antonescu care a starnit furia moderatorului.

Gadea: "Eu fac parte din armata de propaganda pesedista?! Eu care am fost la DNA in timp ce dumneavoastra erati presedintele Senatului?! Asa pot spune si eu ca sunt convins ca dumneavoastra v-ati inteles cu Basescu. Cum vi se pare?"

Antonescu: Ce vreti sa spuneti?! Ca eu, ca presedinte al Senatului, am dat ordin la DNA sa fiti dumneavoastra adus acolo? E o porcarie.

Vezi mai multe declaraţii AICI.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: