Diplome pentru cei mai buni agricultori din Bolboși

Cei mai buni agricultori din comuna Bolboși vor fi dați exemplu în localitate și vor fi recompensați cu diplome de către autoritățile locale. Se va întâmpla acest lucru la Ziua Agricultorului, eveniment aflat la cea de-a doua ediție și care se va desfășura în cea de-a doua duminică din luna octombrie.

Primarul din comuna Bolboși, Gheorghe Bilea, vrea să-i motiveze pe agricultorii din localitate să muncească terenurile, pentru ca acestea să devină o sursă de venit pentru ei. Încă din primul an de când a venit la primărie, edilul s-a gândit să organizeze Ziua Agricultorului. Anul acesta se va organiza la Bolboși cea de-a doua ediție, în cadrul căreia cei mai buni agricultori vor fi recompensați cu diplome.

Evenimentul va avea loc în cea de-a doua duminică din luna octombrie. „Cei mai harnici agricultori din Bolboși vor fi recompensați cu câte o diplomă. Ne-am fi dorit să le dăm câte un premiu, dar nu dispunem de fonduri suficiente. O să vorbim cu localnicii să organizăm și o expoziție cu legume și fructe produse de dumnealor, dar și o altă expoziție cu păsări și animale din gospodărie. O să avem și un spectacol de muzică susținut de lăutarii de la noi din comună. Ziua Agricultorului va fi organizată în locul unde se face târgul săptămânal”, a precizat Gheorghe Bilea.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: