Directorul Ciurel a egalat în meciul cu sindicatele

Directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a dus la un alt nivel relaţia sa cu sindicaliştii din bazinul Rovinari. El refuză să aibă orice discuţie cu liderii din FNME care susţin că au în organizaţiile lor circa 6000 de membri. Directorul companiei a spus că liderii sindicali sunt nişte paraziţi şi nu vrea să aibă vreo discuţie cu ei. Precizarea vine după ce prefectul de Gorj, Alin Văcaru, a declarat că va pune la aceeaşi masă liderii sindicali şi persoane din linia întâi din conducerea companiei.

Directorul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, este acum chit cu sindicaliştii din FNME. După ce Ciurel a fost împins de un lider sindical la protestul minerilor, Laurenţiu Ciurel face egal.

Liderii FNME- Ciurel, scor 1-1

Într-o intervenţie la Radio Infinit, Ciurel a uitat că este în fruntea celei mai mari companii energetice din ţară şi şi-a atacat partenerii sociali. „Ce rost are din moment ce au refuzat atunci orice fel de discuţie şi au avut şi acel comportament suburban şi violent? Care acum vor întâlniri. Ce rost are să mă mai întâlnesc cu aceşti paraziţi? Pentru că sunt paraziţi. Sunt singurele persoane la ora asta în CEO care primesc salarii fără să facă absolut nimic. nu au pe nimeni în spate, nu mai reprezintă pe nimeni“, a declarat Laurenţiu Ciurel.

Directorul spune că va vorbit cu liderii Dan Pârvulescu, Constantin Mitrescu, Marin Golea şi Gheorghe Etăgan, atunci când vor reveni pe vechile locuri de muncă. „Când domnul Pârvulescu se va întoarce ca şi conducător de formaţie, când domnul Mitrescu va veni înapoi la poartă, la portar, când domnul Golea va trece înapoi pe excavator, domnul Etăgan la şurubelniţă, atunci o să discut cu ei“, a spus directorul.

Liderul sindical Dan Pârvulescu a lansat o provocare: prezentarea fişelor matricole de la Universitatea din Timişoara, pe care a urmat-o şi Laurenţiu Ciurel. Mai mult, Pârvulescu a reamintit că, după ce a fost destituit din funcţia de director la Rovinari, lui Ciurel i s-a propus un alt loc de muncă, potrivit calificării, dar l-a refuzat. „Eu personal nu mă cobor la astfel de declaraţii. Dacă privim istoria fiecăruia dintre noi o să vedem ce a făcut fiecare din unităţile miniere şi energetice. Să nu uităm că Laurenţiu Ciurel este persoana care nu a dorit să se realizeze acest complex. Dacă facem o analiză nu ştiu cine a fost parazit, noi sau alţii care au plecat, au venit. Nu ne va fi ruşine să ne întoarcem la orice meserie din cadrul acestei companii. Nu suntem ca alte persoane care în momentul în care nu mai sunt directori refuză să mai lucreze în aceste companii. Cred că ar trebui să dăm amândoi fişele matricole, să vedem ce-a făcut fiecare în facultate şi după aia vedeţi cine a fost unul şi cine a fost altul“, a spus Pârvulescu.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: