Divertisment pe internet de care să te bucuri în lockdown

Te-ai săturat de lockdown? Te-ai plictisit și nu știi ce să faci cu timpul liber acasă? Ți-am pregătit câteva idei noi de divertisment pe internet!

Divertisment pe internet, perfect pentru lockdown

Atunci când auzim cuvinte ca lockdown sau carantină, majoritatea dintre noi căpătăm o stare negativă – fie ne-am săturat de timpul petrecut în casă, fie nu mai știm cu ce să-l umplem pentru a alunga plictiseala și monotonia.

Cu toții ne dorim ca lucrurile să revină la normal cât mai repede. Însă, în eventualitatea unor noi restricții, iată câteva modalități prin care te poți bucura de divertisment de calitate și acasă, fie că ești singur în apartament sau alături de familie:

#1 Concerte online

Dacă îți amintești cu plăcere, dar și cu nostalgie de primul festival sau concert live al trupei preferate și abia aștepți redeschiderea granițelor ca să o poți vedea din nou, află că nu trebuie să aștepți chiar atât de mult. Poți apela între timp la o alternativă din ce în ce mai populară în rândul artiștilor români, dar și de talie internațională în 2021 – concertele online cu transmisiune live.

Cei de la billboard.com, alături de site-uri ca stageit.com sunt resurse valoroase la care poți apela pentru a vedea show-uri live în 2021 sau a afla ultimele informații despre ele – sunt incluse atât streaming-uri ale unor artiști cunoscuți ca Adam Lambert sau Justin Bieber, cât și trupe underground. Dacă ești fanul artiștilor români, poți arunca o privire și peste platforma Overground Showroom pentru a avea acces pe bază de abonament la cele mai noi concerte ale artiștilor noștri (Luna Amară, Vița de Vie etc.).

Îți recomandăm să urmărești și conturile de social media ale artiștilor preferați pentru a fi mereu la curent cu următoarele concerte virtuale, fie că vor fi transmise pe Facebook, Youtube sau alte platforme.

#2 Jocuri online

Jocurile online s-au bucurat de un boom neașteptat în 2020, iar trendul pare că se va menține și în 2021. Este imposibil să nu găsești o comunitate de jucători pasionați de același titluri ca tine, fie că ești fanul jocurilor pe consolă, jocurilor gratuite în browser, jocurilor PVP sau multiplayer sau, de ce nu, jocurilor de cazino (blackjack, pacanele, poker etc.).

Există câte un titlu atât pentru fanii first person shooter (Counter Strike, Call of Duty), cât și pentru fanii jocurilor open world (Fall Out 4, seria Grand Theft Auto). Dacă vrei să obții și câștiguri materiale din pasiunea ta pentru jocuri, atunci cazinourile online pot fi o alternativă atractivă pentru tine – poți găsi sloturi pe bani reali pentru toate gusturile (păcănele cu fructe, sloturi de aventură etc.).

#3 Streaming

Streaming-ul este o altă ramură a online-ului care s-a bucurat de un succes răsunător, fie că ne referim la vlogging, streaming de filme și seriale sau video game streaming. Poți profita de acest trend în multe moduri - te poți apuca de un channel de Youtube, poți face tutoriale de gameplay video pentru cele mai noi jocuri lansate sau poți pur și simplu să scapi de monotonie relaxându-te la o premieră de film sau serial transmisă live prin videostreaming.

 

Platforme ca Netlix, Amazon Prime sau HBO Go au avut vânzări record tocmai din acest motiv. Iar, mai ales dacă ești cinefil, un abonament poate fi o investiție pe termen lung. Te poți bucura în acest mod de cele mai noi lansări de la Hollywood, chiar dacă sălile de cinema rămân închise.

Multe filme sunt încă în producție și își vor respecta datele de lansare în 2021, în ciuda contextului în care ne aflăm (ex: The Unholy, Voyagers, Mortal Kombat, Tom Clancy’s Without Remorse etc.).

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Vizualizări: 354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: