Doi handbalişti de la Baia Mare, transferaţi la Energia

Energia a renunţat la portarul Florin Dragomir şi la centrul Mădălin Truică. Preşedintele Gore Popescu a confirmat că a adus deja la echipă doi handbalişti de la Baia Mare.

Şefii clubului de handbal îşi fac planurile pentru anul competiţional 2011-2012.  Au intrat în negocieri cu jucătorii aflaţi la final de contract şi au adus deja doi handbalişti de la Baia Mare: Popescu şi Asoltanei. În plus, caută un portar,  un coordonator de joc, un inter dreapta şi o extremă.

„Facem achiziţii, începem contactul cu unii, încetăm cu alţii, asta e. M-am înţeles cu mare parte din jucătorii care termină contractul. Probabil că vom renunţa la trei jucători şi de venit au confirmat deja doi. Deocamdată am decis să renunţăm la Truică, Dragomir şi al treilea rămâne de stabilit. Încercăm să se încadrăm în bugetul pe care-l avem. Trebuie să aducem nişte jucători de certă valoare“, a spus Gore Popescu.

Elevii lui Andrieş se reunesc pe 4 iulie. Vor intra în cantonament la Târgu-Jiu timp de 10 zile, apoi, vor participa la un turneu de pregătire, unde, vor întâlni echipe de top din Serbia.

„Ne reunim în prima luni după 1 iulie, o să avem un cantonament de 10 zile şi suntem în tratative cu partea sârbească, ca să spun aşa, vrem să jucăm câteva meciuri dincolo de Dunăre pentru că sunt echipe foarte bune“, a încheiat preşedintele Gore Popescu.

CONTRACT

Cei doi jucători, portarul Florin Dragomir şi centrul Mădălin Truică, erau la final de contract, iar conducerea a decis să nu le prelungească contractele.

ZVON

Aducerea lui Asoltanei la Energia ridică semne de întrebare privind rămânerea lui Florea, dat fiind că şi jucătorul de la Baia Mare are acelaşi post cu golgheterul. Florea are mai multe oferte după ce a primit titlul de golgheter al echipei.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: