Două persoane au încercat să se sinucidă

O femeie de 33 de ani şi un bărbat de 39 de ani au vrut să-şi pună capăt zilelor după ce s-a certat cu soţii. Metodele ales de cei doi pentru a-şi încheia socotelile cu viaţa sunt spânzurarea şi ingerarea de detergent. Din fericire vieţile lor au fost salvate de medici fiind aduşi la timp la spital. Bărbatul locuieşte în Petroşani alături cu soţia lui. În ultima perioadă între cei doi au existat tot mai multe certuri, iar bărbatul era tot mai supărat. Vineri el a venit în vizită la mama lui care locuieşte la Bumbeşti-Jiu pentru a-i povesti ce se întâmplă şi a vrut să se spânzure. Din fericire el a fost găsit la timp. „El nu stă cu mine la Sadu. Stă la Petroşani cu soţia lui şi am înţeles că s-au certat dar nu ştiu de ce şi a vrut să se spânzure pentru că este supărat. Are probleme şi este şi bolnav. Sper să-şi revină”, a spus mama acestuia.

Gorjeanul susţine că supărările l-au determinat să facă acest gest „Sunt supărat pentru că am probleme în familie. Acum mă simt bine”.

Femeie în vârstă de 33 de ani este din municipiul Târgu-Jiu. Ea este mamă a doi copii minori, şi a încercat să-şi pună capăt zilelor din cauza relaţiilor tensionate din familia şi a problemelor. Fără să stea prea mult pe gânduri femeie a ingerat detergent dar din fericire a fost adusă la timp la spital şi medicii au reuşit să o salveze.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: