Emoţii pentru un fost hoţ, la tribunal

Un bărbat din Corabia, județul Olt, a venit ieri cu emoții, zice el, la Tribunalul Gorj, după ce a primit o citație în care era chemat să se prezinte în fața instanței. Pansel Lincă se temea să nu aibă un nou dosar penal, dar a respirat uşurat când a aflat despre ce este vorba.

Omul i-a mărturisit judecătorul de caz că nu mai știa pentru ce este chemat, dar că a venit în mare grabă. A aflat că este doar una dintre multele cereri depuse pentru eliberare condiţionată, care nu şi-ar mai fi avut rostul, fiind deja liber. Magistratul s-a arătat amuzat de situație pentru că, în mod normal, individul ar fi trebuit să fie păzit de gardieni și adus de la Penitenciar.

Bărbatul a declarat că numai ce ajunsese acasă și, când a văzut chemarea la instanță, a crezut că mai are pe rol vreun alt dosar, temându-se să nu fie din nou condamnat. Citația fusese însă trimisă după ce, pe 28 mai, nu fusese adus de la Penitenciar pentru a fi prezent la proces. „Mă bucur că este doar atât! Aveți un oraș frumos, îmi place, ce să zic, dar nu vreau să mai calc pe aici prea curând, mai ales de la Primărie în sus”, a spus acesta înainte de a pleca din sala de judecată, făcând referire la locația în care se află Penitenciarul Târgu Jiu, unde și-a ispășit o parte din pedeapsa la care fusese condamnat pentru unul dintre furturile comise.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: