Evans a revenit cu un pivot american

Joseph Barber este noul pivot al Energiei Rovinari, acesta fiind adus ieri de antrenorul Theo Evans care a revenit în România pentru a relua pregătirea cu echipa. Azi vor mai sosi încă trei jucători americani care se vor alătura lotului pentru continuarea pregătirilor în vederea noului sezon. 
Antrenorul Theo Evans a sosit în sfârşit în ţară şi va începe pregătirea cu lotul pe care îl are la dispoziţie pentru noul sezon. Jucătorii români care se mai află în lot au început deja antrenamentele de mai mult timp, lor alăturându-li-se de ieri încă doi americani, fostul component al echipei gorjene Porter Tropueşi un nou pivot american care a şi semnat ieri cu Energia, Joseph Barber.
Theo Evans a precizat că este alt gen de jucător faţă de fostul pivot Trim: “E un alt tip de pivot faţă de Trim. Îl ştiu, dar vreau să-l văd la lucru şi aici în România, cum se adaptează la jocul echipei.” Aseară erau aşteptaţi să sosească la Târgu Jiu alţi trei jucători americani cu care Evans a discutat deja şi care vor începe deja antrenamentele cu echipa din Târgu Jiu. Este vorba de americanii Kevin Tyner, Brandon Cole şi Justin Griffin. Energia a început pregătirile de două săptămâni, sub comanda secundului Laurenţiu Răuţ care a avut la dispoziţie doar jucătorii români, Rareş Apostol, Alexandru Gliga, Claudiu Alionescu, Radu Stroescu, Daniel Ilie, Constantin Amărghioalei precum şi doi juniori. Evans a recunoscut la sosirea la Târgu Jiu că i-a lipsit echipa şi mai ales oraşul: „Recunosc că mi-a fost dor de echipa din Târgu Jiu, de acest oraş, de oamenii de aici. Eu nu prea am avut vacanţă până acum, dar mă bucur că m-am întors.” 
Evans a precizat că speră că şi cu acest buget mai sărac cum este acum cel al Energiei să reuşească să acceadă la play-off: „Chiar dacă nu mai avem acelaşi buget ca în sezonul trecut, pentru că acum e mai sărac, obiectivul nostru pentru campionatul ce urmează va fi sigur accederea în Play-Off. Nu pot să ştiu de pe acum ce va fi, pentru că spre deosebire de anul trecut, când cunoşteam foarte bine jucătorii pe care i-am adus, acum îi ştiu mai puţin. Am încercat să găsesc şi eu în măsura posibilităţilor.”


Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: