EXPLICAŢIE: Şi-a violat surorile pentru că şi-a văzut părinţii dezbrăcaţi

Tânărul pe care poliţiştii l-au reţinut în cursul serii de luni pentru că în ultimii ani şi-a violat în mod constant două din cele trei surori ale sale, a fost prezentat ieri unei instanţe de judecată şi a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Ionuţ Ciobanu, din Vladimir, a fost audiat şi la Parchetul Judeţean, avocatul său precizând că acesta şi-a recunoscut faptele şi că le regretă.

Bărbatul pare să nu aibă nici un Dumnezeu, încălcând, de altfel, una dintre poruncile de bază pe care un creştin ar trebui să le respecte, nici el nici surorile sale nefrecventând cursurile şcolii din sat. Ieri, când a fost adus la Parchet el a spus, sec, doar că a făcut ce a făcut cu surorile sale pentru că aşa a văzut la părinţii săi. „Am făcut prostii că aşa am văzut la mami şi la tati că aşa făceau şi ei”, a spus Ciobanu.

Tânărul provine dintr-o familie extrem de săracă, în care capul familiei, adică tatăl, este cioban de profesie. Omul pleacă de acasă mai tot timpul, iar nevasta sa, spune lumea din sat, trăia şi ea relaţii amoroase cu propriul fiu. Anchetatorii nu au deschis însă o anchetă pentru că nu au probe şi nici nu a fost reclamată o asemenea faptă de către „victimă”. Fetele, în schimb, au fost duse la Serviciul de Medicină Legală Gorj, unde s-a probat că au întreţinut relaţii sexuale.

Ce ştia tot satul şi nu aflase Poliţia…

Avocatul lui Ciobanu, Elvis Belgiu, spune că tânărul şi-a recunoscut faptele şi le pune pe seama consumului de alcool. Asta pentru cine are timp să-l creadă pe suspect pentru că în casa sărăcăcioasă din Vladimir nu prea era loc şi pentru damigene. Două camere extrem de mici era locuinţă pentru toţi ai casei, fiind evident că despre intimitate nici nu putea fi vorba. Mama copiilor a fost cea care a trecut cu vederea ani la rând faptele de incest, femeia negăsind nimic anormal în ceea ce făcea fiul său cu fetele.

Localnicii din Valea Deşului ştiau şi ei ce se întâmplă în căsuţa familiei Ciobanu, iar atunci când unii dintre ei au încercat să ia atitudine au renunţat prea repede şi nu au mai anunţat Poliţia. „Eu am intrat odată la ei în casă şi i-am găsit pe amândoi dezbrăcaţi. Era fata a mare cu el şi am întrebat-o pe ea ce caută acolo, la care ea a plecat şi nu a zis nimic. El tot aşa, a tăcut, iar când i-am zis lu’ mă-sa a început să sară cu gura la mine. Zicea că nu-i adevărat, că vreau eu s-o fac de râs în sat, să-i fac copii de râs. Şi, apoi, eu sunt femeie bătrână, la Poliţie nu m-am mai dus că nu vreau să mă plimbe prin tribunale”, spune una dintre vecine, un vecin confirmând şi el că l-a văzut pe Ciobanu în „puţa goală” în faţa uneia dintre surori. „Eu i-am dat o bătaie zdravănă, dar nu s-a învăţat minte. Norocul că acum l-a văzut o femeie din sat umblând gol cu soru-sa printr-un zăvoi pe aici pe la marginea satului. Era omul în călduri. Bine că a venit Poliţia şi l-a luat”, spune şi acesta.

Vizualizări: 329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: