Feriţi-vă de tăvălugul Hamza!

Numele Younes Hamza a bagat in sperieti liga intai! Atacantul Petrolului a marcat de 12 ori in retur si vine astăzi la Tg Jiu sa-si imbunatateasca cifra. Pandurii contraataca cu Lemnaru. Varful gorjenilor a marcat de 8 ori in acest sezon si a batut recordul lui Vintilescu.

Pandurii – Petrolul Ploieşti, Stadion Municipal Târgu Jiu, astăzi ora 19, în direct pe DigiSport

Pandurii: Lazar – Unguruşan, Viera, Rusu, Vlad – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Alex Grigoraş, Lemnaru, Cristea.  Antrenor: Petre Grigoraş.

Petrolul: Hamutovski – Fl. Dumitru, Melinte, Djemia, Maxim – Vali Negru, Mustivar – Opriţa, Boudjemaa, Zerka – Hamza.          Antrenor: Gigi Mulţescu.

Duelul golgeterilor

Pandurii şi Petrolul promit spectacol! Gorjenii înscriu goluri pe bandă rulantă pe teren propriu în timp ce petroliştii au renăscut în ultimele etape. Golurile ar putea veni de la Lemnaru şi Hamza. Atacantul pandurilor a reuşit o dublă în Giuleşti şi a ajuns la cota 8 în acest sezon în timp ce tunisianul de la Petrolul are nu mai puţin de 12 goluri în 13 meciuri din retur! Hamza a ajuns deja pe locul 3 în topul golgeterilor din liga întâi şi speră să treacă peste accidentarea suferită în meciul cu Mediaş pentru a juca la Tg Jiu. „Este adevărat, a ieşit accidentat în partida cu Gaz Metan, în minutul 42, dar lucrul acesta s-a mai întâmplat şi următoarea etapă a evoluat titular. Este un jucător descoperit peste noapte, la fel ca mulţi alţii de la Petrolul, francezi, algerieni, tunisieni care s-au acomodat foarte bine acolo. Alături de Opriţa, care e într-o formă foarte bună, formează o echipă redutabilă. M-aş bucura să învingem şi cu 5-4, dar numai să învingem noi. Cred că ar fi un spectacol senzaţional, ar fi o ultimă reprezentaţie pe teren propriu mai mult decât frumoasă. Oricum Petrolul e o echipă foarte bună, sper să prindă o zi mai proastă sau noi să jucăm bine”, crede Grigoraş care nu se poate baza la acest meci pe suspendaţii Maxim şi Rada în timp ce Unguruşan şi Ibeh sunt incerţi. Nigerianul a revenit după o accidentare, va sta pe banca de rezerve dar nu va juca mai mult de 10 minute dacă e cazul.

„Nu fac preziceri, sper ca jucătorii să nu se gândească la vacanţă. Trebuie neapărat să câştigăm cu Petrolul pentru a rămâne în primele locuri. Nu mulţi le dădeau şanse să evite retrogradarea dar au reuşit.”       

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

6 – victorii în ultimele 9 etape are Petrolul, în aceeaşi perioadă Pandurii a obţinut doar 2, cu U Cluj şi Tg-Mureş

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: