Fiul fostului primar, accident mortal la Bolboşi

Fiul fostului primar din comuna Bolboși, Viorel Croitoru, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Acesta a accidentat mortal un consătean în vârstă de 77 de ani, care dormea pe stradă. În 2007, celălalt fiu al lui Croitoru a fost arestat la doar 18 ani pentru o crimă comisă în discotecă.

Bătrânul era întins pe partea carosabilă și cel mai probabil Ionuț Croitoru nu l-a observat și a trecut cu mașina peste el.  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Chiar fiul fostului primar a fost cel care a anunțat poliția de producerea accidentului. Oamenii legii din Motru s-au deplasat imediat la fața locului pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.  Din primele cercetări efectuate, s-a constatat că victima, un bărbat de 77 ani, din comuna Bolboşi, aflându-se întinsă pe partea carosabilă, a fost accidentată mortal de autoutilitara condusă de către copilul fostului primar, din comuna Bolboşi, Viorel Croitoru.În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.Cercetările continuă pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Vizualizări: 430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: