Fugaru şi Bucălăete, pregătiţi de decontul final

Consiliul Judeţean al PRM Gorj este convocat la sfârşitul săptămânii, ocazie cu care primii doi oameni din organizaţie, în ordinea funcţiilor, îşi vor deconta toate supărările din ultima vreme. Preşedintele Ion Fugaru se aşteaptă ca pe ordinea de zi să figureze şi un punct la care să fie discutată situaţia prim-vicepreşedintelui Gheorghe Bucălăete, susţinut recent de şeful Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, pentru o funcţie în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică.

Fugaru spune că nu este de acord cu felul în care PSD l-a promovat pe prim-vicepreşedintele său în ATOP, mai ales că la negocierile cu Ion Călinoiu s-a vorbit despre viceprimarii din judeţ, despre funcţia de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, despre şefia Direcţiei pentru Protecţia Copilului, dar nu şi despre Autoritatea Teritorială de Ordine Publică. Liderul PRM Gorj a cam înghiţit în sec atunci când şi-a văzut adjunctul promovat printre pesedişti, lucru care nu i-a picat bine deloc pentru că nu a fost consultat, Fugaru având încă din toamnă bănuieli cu privire la o oarecare apropiere a lui Bucălăete către PSD. "Lucrurile trebuie tranşate şi de asta cred că e util să fie o discuţie în Consiliul Judeţean al organizaţiei. El iese pe televiziuni şi face fel de fel de declaraţii contradictorii, una spune la partid şi alta le declară jurnaliştilor şi cred că trebuie să clarificăm situaţia fiecăruia. El ar trebui să aibă bunul simţ şi să spună adevărul, dar astea le discutăm noi între noi sâmbătă pentru că trebuie să tranşăm odată situaţia", spune Fugaru.

Bucălăete: Sper că dl Fugaru a glumit când a făcut acele afirmaţii

În schimb, Bucălăete afirmă că liderul PRM Gorj are o problemă personală dacă nu acceptă situaţia sa. El spune că nu vrea să fie duşman cu Fugaru şi nici ca filiala să fie dezbinată, Bucălăete menţionând că nu este de acord nici cu faptul că şeful său de partid a înregistrat negocierile pe care le-a avut cu Ion Călinoiu. Acesta spune că niciun lider de partid din judeţ nu mai poate să aibă încredere în discuţiile libere cu Fugaru, Bucălăete sperând ca înregistrările despre care a vorbit şeful organizaţiei să fie totuşi "o glumă". Jurnaliştii nu vor avea acces la şedinţa Consiliului Judeţean al PRM Gorj, fanii lui Vadim din judeţ dorind să îşi spele rufele în familie.

"Toate discuţiile astea au fost mediatizate excesiv, fără rost şi pot să spun că şi în defavoarea partidului. Nu ştiu ordinea de zi a şedinţei de sâmbătă, dar pot să spun că mă consider unul dintre cei mai vehemenţi membri ai PRM Gorj la adresa celor de la PSD. Şi când am candidat pe colegiul 6 la deputaţi, cred că am fost cel mai activ contracandidat al lui Victor Ponta, şi ulterior am avut declaraţii la adresa lui Florin Cârciumaru, şi la adresa celor de la PDL, mai puţin la liberali pentru că pe acolo nu prea ai pe cine. Consider că e anormal să arunci cu noroi într-un coleg de partid, care a fost şi prezent la negocierile cu PSD. Mai e şi chestiunea aceasta cu înregistrările pe care spune dl Fugaru că le-a făcut şi eu sper să fie o glumă pentru că, altfel, nu văd ce lider de partid ar mai sta la masă cu dumnealui de acum încolo. Eu sunt oricum dispus să mă apăr şi să ajung până la nivel de preşedinte al partidului, dacă dl Fugaru nu înţelege că ne putem rezolva eventualele neînţelegeri în cadrul organizaţiei. Nu vreau să se înţeleagă faptul că între mine şi dumnealui este un conflict, dar dacă dumnealui a înţeles aşa ceva nu are decât", spune Bucălăete.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: