Gârjoabă, luat la întrebări de ANAF

Conducerea Complexului Energetic Turceni încă mai este sub lupa reprezentanţilor Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), lucru confirmat atât de purtătorul de cuvânt al unităţii cât şi de directorul Departamentului de Resurse Umane din cadrul complexului, Corneliu Gârjoabă. Acesta spune că, personal, ANAF-ul nu i-a cerut să răspundă decât la două întrebări legate de activitatea sa. Surse neoficiale din cadrul companiei spun că tematica de control este reprezentată de contractele cu Casa de Avocatură Şova şi Asociaţii.

Directorul general al Complexului Energetic Turceni nu a reuşit încă să răspundă la cele 50 de întrebări venite din partea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Cert este că ANAF-ul nu şi-a încheiat încă socotelile cu unitatea energetică lucru confirmat de Elena Zamfir, purtătorul de cuvânt al CE Turceni. Aceasta spune că întrebările formulate de ANAF au drept scop lămurirea unor „neclarităţi”, întrebări care vizează atât partea organizatorică cât şi sectorul comercial şi economic. „Aşa cum se ştie, controlul ANAF vizează activitatea societăţii în perioada 2007-2009. Întrebările formulate de aceştia nu sunt în mod expres o consecinţă a unor nereguli sesizate ci o modalitate de lucru a reprezentanţilor ANAF pentru obţinerea unui plus de informaţii necesar lămuririi unor neclarităţi. Controlul nu s-a finalizat încă”, a declarat Elena Zamfir, purtătorul de cuvânt CE Turceni.

Fişe de post neactualizate

Printre cei luaţi la întrebări se numără şi şeful Departamentului de Resurse Umane din cadrul complexului, Corneliu Gârjoabă. Acesta a avut de dat explicaţii privind lipsa actualizării regulamentului de organizare şi funcţionare şi a fişelor de post în perioada 2007-2009. Cea de-a doua întrebare adresată de ANAF lui Gârjoabă este legată de eficientizarea organigramei unităţii în aceeaşi perioadă. „La prima întrebare am spus că până în 2009 nu am fost noi la conducere, în 2009 au fost multe schimbări pe care nu am reuşit să le stabilizăm”, a declarat Corneliu Gârjoabă, directorul de resurse umane din cadrul CE Turceni. Întrebat dacă directorul general, Octavian Graure, a reuşit să răspundă la toate cele 50 de întrebări, Gârjoabă a menţionat că nu ştie să fi fost atâtea la număr şi că e posibil ca multe dintre ele să fi fost adresate şi celorlalte direcţii din unitate.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: