Giurgiuvenii vor să bată Pandurii

Giurgiuvenii de la Astra nu văd decât victoria în meciul de astăzi cu Pandurii. Meciul Astra Giurgiu-Pandurii va fi transmis în direct, la 19.30, pe Dolce Sport. Astra trebuie să câștige meciul cu gorjenii pentru a rămâne în cursa pentru titlu, dar şi pandurii au nevoie de cele trei puncte pentru a nu pierde locul 4.

Gorjenii nu au învins Astra în ultimele cinci meciuri directe. Antrenorul Pandurii, Cristi Pustai, a anunțat că Paul Anton ar putea deveni noul căpitan în meciul cu Astra Giurgiu. “Pandurii este o echipă foarte puternică, chiar dacă au luat doar un punct în două meciuri. Dar Pandurii rămâne Pandurii, indiferent de perioada pe care o traversează, va fi un cu totul alt meci luni seara la Giurgiu”, a spus antrenorul Astra, Daniel Isăilă. „Mergem la Giurgiu să ne recuperăm punctele pierdute acasă cu Ceahlăul”, avertizează atacantul pandurilor, Cristi Bud.

Pustai merge la meciul cu Astra cu probleme de efectiv. De pe teren vor lipsi Matulevicius, Breeveld, Distefano, Elton da Silva, Predescu și posibil Ciucur și Nicoară. (A.P.)

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: