Gorjencele se remarcă la X Factor şi The Voice

Două tinere talente vor reprezenta judeţul nostru la două mari concursuri promovate de posturile naţionale de televiziune. Este vorba de Mirabela Cismaru şi Florina Niţulescu. Cele două tinere fac parte şi din trupa de muzică uşoară Anonim, din Târgu Jiu. Recent, trupa a ridicat publicul în picioare la Festivalul de la Întorsura Buzăului.

Trupa Anonim a participat recent la a treia ediţie consecutivă a Festivalului Trupelor Vii de la Întorsura Buzăului, județul Covasna. Potrivit profesorului Laurențiu Pănoiu, a devenit deja o tradiție participarea la acest festival cu atât mai mult cu cât este printre puținele care caută muzica live. ”Este al treilea sau al patrulea festival național unde se caută muzica live. De la Târgu Jiu au fost prezente trupa Anonim şi trupa Strunga. Festivalul s-a desfășurat între 11 și 16 iulie făcându-ne de fiecare dată plăcere să participăm”, a declarat Laurențiu Pănoiu.

Solistele trupei Anonim se pregătesc acum pentru o altă mare provocare. Cele două, Mirabela Cismăreanu şi Florina Niţulescu, au trecut deja în finală, una la X Factor, respectiv The Voice. ”Avem două fete, una la X Factor, Mirabela Cismăreanu, şi una la The Voice, Florina Niţulescu. Au ajuns deja în finală şi acum aşteptăm rezultatele”, a declarat Laurențiu Pănoiu, profesor de muzică şi unul din membrii Anonim.

Una dintre soliste, Florina Niţulescu, este membră a trupei de mai bine de doi ani, studiind atât muzica ușoară cât și folk-ul. „Îmi doresc foarte mult să devin o voce în muzica uşoară însă mărturisesc că nu-mi prea place partea cu paparazzii. M-aş putea obişnui cu orice mai puţin cu partea asta. Cred că un artist trebuie să aibă viaţă personală, până la urmă toţi suntem oameni”, a declarat Florina Nițulescu.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: